1.1.11

♥ Bangun2..Tahun Baru! Azam Baru! ♥

Salam 1 Malaysia.
Selamat Tahun Baru, 2011.
Selamat Pagi geng.

Woi!
Dah tengahari ni.
Tak bangun lagi ke korang?
Letak mana azam baru korang tu?
Ke tak list kan lagi nak 'azamkan' yang mana satu untuk tahun ni?
HeHe..padahal aku yang bangun lambat. Pukul 3 pagi baru tido.
Celebrate tahun baru dengan meriahnya..yeay!
HAPPY NEW YEAR 2011.
Kat mana? Kat rumah je..yer!
Dengan sapa, kawan2 eh? ermm..Tak! dengan Badin jerrrr..

Huh, tak kisah la kan dekat mana pun kita celebrate.
Dengan sapa2 je yang kita celebrate.
Itu tak penting sangat..for ME.
Yang penting persediaan untuk menghadapi dugaan,
ujian, suka duka, susah senang dan segala2 nya pada
tahun 2011 ni akan lebih tabah, tenang dan sabar.
Dan rasa bersyukur sangat ke hadrat ILLAHI kerana
sampai ke saat ni masih di beri peluang untuk terus melihat
dan mengecap nikmat dunia.

Dan kita kena la memperbaharui:
  • Azam
  • Semangat
  • Kesejahteraan Family
  • Kehidupan yang sukses
  • Kerjaya yang membanggakan
Azam 2011:
  1. Nak BABY. azam tahun lepas ni. di bawa ke tahun ni 
  2. More to ISTERI MITHALI.kena kurangkan angin kus2
  3. Nak jadi intruktur senamrobik. kena rajin pi class
  4. Nak habiskan semua kursus kerjaya. target tahun depan nak naik pangkat (sarjan) tu pun kalau tak pregnant la.
  5. Nak jadi Niza Romli yang lebih HEBAT di mata kawan2..hehe berangan 
Apa azam korang pulak?
Jom share..
Sharing is caring kan!

eh, nak ingatkan je.
dh gantung ke kalendar 2011?

No comments:

Post a Comment

Nak komen? Haa..sila! sila! :D