14.1.11

Tukar Lagi??

Apa???
OOh..Header ke?
Ye! tukar yang ke bapa kali dah pun taktau.
tak penah bilang pulak.
sebab aku kan ada penyakit..cepat BOSAN!

Apahal? Marah? Ke jeles?
Blog aku..sukati aku la.
Nak tulis ke..takmo tulis ke..
malas tulis ke..
nak copy & paste je ke..
sukati la..
Kan...Kan..Kan??

Aku marah pun..bukan orang tahu.
Sebab tak ada orang baca pun blog aku.
Orang2 pun sukati je takmo jadi followers aku..
buleh pulak?
Ada aku marah? Takda!

Hehe..
tetiba emo tak pasal2
Sawan ke apa dia ni?
Apahal kan..

Entah! Aku pun tak pasti..

Yang pastinya..
ni header baru aku..nampak lagi menyerlah


dari yang sebelumnya..


Aku suka simple!
Bagi aku itu pun dah cukup menarik..

Korang suka tak?
Hah..kalau suka, sila `like' kan je kat bawah tu ye..
Daaaaa..







No comments:

Post a Comment

Nak komen? Haa..sila! sila! :D