22.2.11

Entri malas!

Assalamualaikum *.*
uWarggghhh! belum setat lagi dah menguap..apa hal??

Puh..Puhh..Puhhh..Puhhhhhh! isk tebalnya habuk kat blog aku nih. Baru hari ni je tak bukak dah berabok sakan! 

Ish, malas sangat la sekarang ni nak update blog. Bukan takda idea tapi kalau hari bekerja memang tak sempat langsung laa. Ye la wei, aku sampai rumah dah lewat. Kalau dah lewat sampai tu kompom la campur samadengan PENAT kan. Dah penat tu kejanya nak baring je la. Urm, alang-alang dah baring pejam mata terus la tu! HiHiHi

Tapi malam ni rasa cedass [cergas] pulak. Tapi takleh gak nak tulih panjang-panjang sebab nak pokus kat TRILOGI CINTA sekarang ni. Tak penah ketinggalan aku tengok cerita ni tau. Kalau korang nak tau sinopsis cerita tu klik sini oke. Aku nak chowluuuuuuuu...daaaaa!

2 comments:

  1. hihi..kekadang tu bila mai musim luruh jadi lagu ni laa *.*

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D