11.2.11

Makan free??? i LIKE

Salam. Jumaat yang dirahmati !
Hari ini aku makan gaji buta je sebab keja sikit sangat. Bos pon takda. Banyak rileks woooo dan banyak sangat masa aku untuk menuang. Mungkin boleh menuang sampai jam 1700H then terus balik rumah. Wah! sesuka hati je kan.

Tapi aku di alam keboringan yang melampau ketika ini. Masih di ofis. Baru pukoi 12suku! Menunggu jam ditangan, didinding, dihenpon, di pc dan dimana-mana mencucuk tepat ke 1245H je terus aku nak chowwwwww!! Lepaks kat rumah Anna. Masa rehat yang panjang membulihkan aku tidoqs ayam sebelum masuk keja semula 1545H. yuhuuuuuuu!

And da best part is...makan free kat rumah Anna. Jimat duit peruntukan makan aku untuk minggu ni...hahaha cilakak punya aku! Dia kata masak best untuk lunch. Nak tunggu lagi ke..terjah terussssss!
Aku yang suka menyebok!


4 comments:

  1. bab makan mmg suka! hehehhe

    ReplyDelete
  2. lagi2 klu mkn free...soo rugi la klu tolak kan..keh3

    ReplyDelete
  3. wahh untung gitu.... kalau boleh makn free hari2 lagi bagus....

    ReplyDelete
  4. haha...mmg bagus. Jimat poket! :)

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D