26.3.11

30 dah?? hrm..HOT lagi oke!

Assalamualaikum;

Eh, hari ni 26 Mac kan? kankan? Tahu tak hari ni hari apa? Sabtu la! lerrrr..tahu la sabtu, kerek je hakhakhak. Dapat agak tak ada apa dengan 26 Mac ni.... Hrmm takyah main teka-teka la bukan aku nak bagi hadiah pon kan. 

Hari ni 26 Mac 2011 genap umo aku 30. Haa..30? Hrmm..oke je aku rasa. Lagi HOT gamaknya aku sekarang ni kalau nak dibandingkan dengan zaman remaja aku dulu. Ayat nak sedapkan hati je kot ni! huhu..tak, oke. Malah aku rasa bangga bila umo aku makin meningkat. Siyes!


Mungkin pendapat aku tak sama dengan kebanyakan wanita lain kan..sebab depa takut tua kot. Bagi aku lagi tua lagi aku rasa HOT. hakhakhak..aku nak jadi hot mama sebenarnya tapi belum lagi rezeki aku. So, sabar je la dulu.

Aku tengah tunggu laki aku Badin balik ni. Nak tengok dia ingat ke tak birthday aku hari ni. Dari minggu lepas lagi aku pi dok hingaq kat telinga dia pasal birthday aku. Kalau dia lupa jugak...huh, siap memang aku bebai la =.=' hudoh betoi perangai hehehe..

Tak sangka pulak ada orang yang lebih awal wish kat aku. Bukan aku kenal sangat pon dengan dia ni. Dia pun bukan kenal aku sangat. Tapi takpa la aku nak ucap la terima kasih jugak la sebab dia jadi orang pertama yang wish kat aku....nak tau sapa dia???

errk..terima kasih ya awak! Awak memang jiwang karat punya orang...





Sila besOrkan mata anda untuk lihat dengan lebih jelas!! 

Kuang3..terima kasih la sebab awak betoi2 jiwang hari ni. Ya, awak dah membuktikannya! errr, ada movie baru tak nak donlod ni?? muahahaha...skandal baru ni. pelanggan tetap!

Oke la, aku pun nak wish jugak kat diri aku sendiri..Selamat Hari Lahir yang ke30 ya kat aku. Semoga aku terus hidop bahagia, aman damai dengan Badin. Semoga bulan depan aku disahkan mengandung! [sob3]...dan semoga kehidupan serta pekerjaan kami suami isteri diberkatiNya selalu. Amin

2 comments:

  1. cepat2 mengandung..

    anak kembar okeh..terus jd hot mamat..

    amiin.. :)

    ReplyDelete
  2. amin~
    mudah-mudahan jadi kenyataan.
    maceh miss ;D

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D