17.3.11

Aku nak bagitau ni!!

Hari ni baru dapat online dan update blog guna komputer ofis..
lepas hampir sebulan line tenet kat ofis ni wathal, bebal, majok, ngada2!!
Pastu komputer lak nak loading pun punya la lembab cam apa ntah.
Nak habaq pon taktau! 

Bila mai tang takdak keja tu, jenuh aku dok tongkat dagu je
kat meja sebab dah bohsan sangat.
Tapi hari ni dah oke dah . suka!


Sekian, terima kasih.

No comments:

Post a Comment

Nak komen? Haa..sila! sila! :D