15.3.11

Siapa TOP REFERER FA? GIVEAWAY

Siapa TOP REFERER FA? 

Sila ambik perhatian semua wahai penghuni-penghuni blog bersawang Niza Romli~!! Ini adalah kali pertama aku join GA bagi tahun ni dan juga tahun-tahun yang dah lepas nuu oke . Tu pon sebab kena tembak tag dengan brother Wanzi. Tapi sungguh aku suka. Yeay! Terima kasih Wanzi. 

Tuan punya yang menganjurkan GA yang bertajuk 'Siapa TOP REFERER FA?' ni adalah daripada Fantastic Ajane. Namanya pun dah boombastik kan! Hadiah yang ditawarkannya jugak sangat menarik perhatianku. Aduss! kepingin bangat. So, apa tunggu lagi jom kita pakat ghamei-ghamei gi serbu GA Fantastic Ajane.

Kalau nak tahu syarat-syarat penyertaan untuk GA ni..korang boleh usha kat link bawah ni oke:



Referer aku ~ WANZI


Aku nak tembak : 



Tarikh tutup penyertaan pada:

31 Mei 2011
[lambat lagi boleh pi men guli dulu pih]



*Jangan lupa tau mention aku sebagai referer..HaHaHa  
gila kuasa, gila nama, gila hartaaaaaa!! 

6 comments:

  1. heheheh..susah ahhh msk GA nak menang by top referrer nie!huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Goodluck tau ;)



    dni nak minta maaf sebab dni tak join GA di blog dni sebab nak bagi laluan untuk wat entry pengiklanan.. dni join GA di blog lagi satu.. jangan kecil hati tau dear ;)

    ReplyDelete
  3. hi sis...tq join k..:) gud luck..:)

    ReplyDelete
  4. Bambam: oh yeke..huuuu

    Dni: Takpe, tak kecik hati pon..cuma kecut je..hehehe..its oke.

    FA: kena bagi luck jugak tau...hee

    ReplyDelete
  5. Good luck Niza kerana berani sahut cabaran....

    ReplyDelete
  6. walau harapan tipis, demi niza ku sahut cabaran...

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D