25.4.11

ayat blogger tak berdaftar..hurm!




sob sob sob...sedihnya tengok kat stats tadi takda peminat pengunjung pun datang kat blog aku ni, bukan la takdak langsung tapi catatan kedatangan tu tak 'memberangsangkan'..ish panjang pulak ejaan perkataan tuh! rasa menyesal pi bubuh dia!! T__T

err..patut ka salahkan pengunjung? ihhh...tak patut!! kena jaga hati pengunjung nih kang takda orang mai  terus kat blog baru padan muka aku. tak update..macam mana orang nak datang. usang je..orang pun takut nak masuk...bukan takut apa kot tapi takut menyesal je! sia-sia masuk habok je yang ada!! hihihi...kan??

dan yang sebenarnya...bukan takmo update tapi tenet kat umah kena potong laaa....sebab tak bayaq lagi bulan ni!!! ishhh..malu betul dedahkan benda dalam rumah ni +__+ lari bajet laa bulan nih..HAHA. [tunggu duit claim masuk baru nak bayaq...huhu]

ni pun aku berblogging secara langsung dari ofis dengan kadar tergesa-gesa sebab time lunch kan..satlagi habis time tu segan pulak nak menaipnya...kang ada je yang sebok nak baca kat belakang. kalau nak baca je takpa jugak  tapi  ada jugak yang sebok nak tambah ayat!! oiiii..yang tu tak tahan tu...nak jugak jadi blogger tak berdaftar!!




p/s: sori naa kalau aku tak 'jalan-jalan' kat blog korang =..='

4 comments:

  1. hahaha...

    gini laa sis..

    cuba bg diorg tulis sekali kt dlm blog ni..

    mesti eksaited giler.. kekeke

    ReplyDelete
  2. salam. babah kata kakak ni pernah kerja gan dia kat Mindef.Dia kim salam.

    ReplyDelete
  3. @Miss: tak leh bagi can nanti depa pulak yg glamer..hoho


    @Nur Afiqah: anak cik din ye? tak sangka...nt kim salam babah balik ye.

    ReplyDelete
  4. kenapa kena sampai kena potong.... guna jer streamyx pakej rm20 sebulan lagi jimat kos... tak payah ambil yg mahal2 rugi...

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D