14.4.11

kopi oO kopi Oooooo!



Hai! jom sembang nak? bukan apa mata ni dah setat nak buat hal dia dah ni. takmo layan sangat dia ni. kang makin layan makin galak dia nak pejam. 

tapi hari ni aku ada bawak bekal dari warung.....kopi O kaw panas~ panas! kopi ni dibekalkan untuk men'nyahkan rasa nak tido masa tengah keja..haha..lama dah aku tak minum kopi. rasa enak pulak kopi O panas ni. aku suruh pakcik tu bancuh kaw2..umpph..memang terasa betul pahit dgn manis tu. cuba la rasa...sedap oO"

lepas ni tetiap pagi aku nak tapau kopi bawak ke ofis. hurm!



 cucuk je straw ke dalam plastik dan boleh sedut terus. mudah!
kopi ni kalau tuang dalam cawan tak sedap dah, tak dapat dah rasa kaw2 dia tu..keh3..sebenarnya malas nak tuang dalam cawan.
Ini adalah peminum kopi. nah! dah segar bugar boleh la main2 tangkap gambo.

9 comments:

  1. erks...ada lagi tak?? hahahaha...


    pantang ada masa lapang..dok capture gmbaq sendiri ja...

    smart woo die pi keja..

    ReplyDelete
  2. hehe..nmpak tak cermin besau tu?

    ReplyDelete
  3. kopi o ni memang best kalau pekena dgn roti bakar

    ReplyDelete
  4. kreatif betol cara minum kopi tuu..
    x lyn beb hahaha =p

    ReplyDelete
  5. hehe tu akak ye..:) Fa dulu pun gila kopi O kaw kak.. heehhe

    ReplyDelete
  6. Dahaga nampak kopi o ice tu.

    ReplyDelete
  7. makan biskut hup seng cecah ngan kopi o pekat,
    peh, memang nikmat la kak, hehe =)

    ReplyDelete
  8. @Wanzi: dgn roti patsegi pun sodap..eh! tau x roti apa tu? hehe

    @Far8: kena kreatif la supaya x jemu dgn kopi tu..haha

    @FA: a'ah akk le tu.. boleh ketagih dgn kopi ni..hee

    @Shahirah: Tq..uniform je ke smart? aceh!

    @Wintergurl: cepat gi order!

    @Kami dan mereka!!: tau takpa diknon! hahaha

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D