25.5.11

bebel takda motif!!


Assalamualaikum!

Boring dowh tengahari ni....nak buat apa ntah. Nak buat kerja bos takda, tak best sangat sebab tak dapat nak tunjuk 'buat-buat rajin'! T___T

Maunya tak boring dah duduk sorang2 kat ofis, orang ajak keluar makan takmo ikut....bagi alasan malas! panas! takut hitam!! ngeee... Nak tido takut terlajak pulak, kang sedar orang dah nak balik rumah...haru!

Tapi dalam hati sebenarnya ada hati nak diet....takmo makan nasi! sebab minggu lepas cikgu aerobik aku dah tegur "....kak niza!! pipi tu dah bolat! muka dah macam bola!!" T_T  Bila balik rumah pulak....lagi sakit hati dengar ayat laki aku ".....pi aerobik tiap hari, tangga lipat kat perut tu dok camtu jugak" hahaha!! aku gelak sakan dengaq dia buat lawak tapi luka dalam woo!! T___T

Tu dia tengok aku lepas 3 minggu aku tak pi aerobik.  Semua bos punya pasal la...orang balik kerja pukul 5, dia dah pukul 6 pun takmo balik lagi. Mana sempat dah aku nak pi aerobik. Pukul 6 dah start...elok sampai je tinggal berapa step je lagi...rugi je bayar >..<" Tapi takpa la bos, 2 minggu ni awak pi out station, saya jadi bos pulak...buleh balik awai pi aerobik!! 


heeee...babai

6 comments:

  1. rajinnya dia pi aerobik... bagus2...

    sikit2..lama2 kurg laa tangga perut tu..

    ReplyDelete
  2. nanti ajar la senget.... hehe.... haha...

    ReplyDelete
  3. @missSenget: dah kurang satu tangga dah..yey!

    @Encik MamaT: takyah ajar senget dah terer...huhu

    ReplyDelete
  4. Apalagi shopping la baru best..panas hilang, ngantuk ilang semua ilang..

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D