22.9.11

boring tak? jom isi masa lapang kita main green farm




Alhamdulillah. Kenyang sudah...baru lepas makan nasi goreng kampung. Dah 2 hari tak makan nasi. Konon diet laa tapi malam2 makan kfc, burger!! Guano deh nak kuruih..


Yang sebetoinya aku tengah boring boring boring boring gilaaaaa dah ni. Minggu ni bos takda jadi masa aku memang banyak sangat terluang sampai dah tak tau nak buat apa. 


Nak bermuka buku pun takda mood. Dah jadi tabiat aku pulak sekarang ni on off on off facebook. Kejap2 je log in pastu log out. Boring betul la dengan facebook sekarang ni. Kalau tidak dulu itu je la nak isi masa lapang aku yang memang dah lapang sepanjang masa tu.


Tadi aku godek2 dekat Web Store ni aku klik dekat games. Saja nak tengok ada apa yang menarik...ternampak Green Farm. Aku memang suka main games bila dah boring sangat. Lagi2 yang free... kan?






Nampak macam best je tapi cara nak main dia aku pun tak tahuuuu....laaa? sebab aku tak main lagi....HIHI. Siap entri ni baru aku nak main!! *sekeh je..nebermind*


Tapi aku rasa cara main game Green Farm ni lebih kurang macam Farmville kat facebook tu je. Konpem ah sebab boleh cucuk tanam, boleh tuai, boleh jual lagi hasil tanaman tu, boleh tak boleh memang sama lah macam farmville tu. Nak tau banyak pi la try seniri...HEHE...macam nak kena sepaks je stetmen aku nih! \^..^/"


Oke ah cakap banyak takmo dah....nak pi main Green Farm jauh2 la. Jom ar itot tami maen.... (sila cakap macam kanak2 3 tahunggg).....buweeekk!!




5 comments:

  1. uit kakak...


    nk timun sekilo...!

    ReplyDelete
  2. wah tak nak main kang takut addicted pulak.......

    ReplyDelete
  3. hehehehe nnti nak main! pernah main game farm frenzy, skarang tqah tgh gila dengan game tu. hehehe.

    ReplyDelete
  4. gams fb ke tu kak..

    kita nak main gak.jum..jom...

    ini blog saya..http://cahayacinta.com

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D