14.10.11

Aku kata kadang - kadang lah!






Kadang-kadang kan....
bila aku nak sangat2 update blog idea secoet pon takmo keluaq! Tapi aku nak jugak 'stor wajib godek!' aku tu ada 2 entry sekurang2nya dalam sehari.

Dah tu nak buat camna ni?? 59minit dah aku dok congok ja kat depan laptop ni. Puas aku korek segala isi maknek dalam kepala otak ni semata2 nak buat entry tapi hasilnya.......dapat seketoi ni je pon! 


boleh kot noooo!! HUHU


7 comments:

  1. tyme nak update ja ,,
    selalu blank,,
    :D

    ReplyDelete
  2. xpe jgn paksa diri.. kang jadi entry tak berinfomasi hehe.

    ReplyDelete
  3. bila2 kena tulis dalam buku nota bila dapat idea..nanti lupa~hahaha

    sweet ohh header dia~auwww

    ReplyDelete
  4. buleh la dari tak dak..
    heheheh..

    ReplyDelete
  5. ahahaha. okay la dari tadakk. leceyyy :D

    ReplyDelete
  6. walaupun anda cuma post huruf 'A' saje pun, dah boleh dikira satu entri.

    tapi kalau begitu, baik bunuh diri saja.


    sekian.

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D