6.10.11

Dah oke dah!




Alhamdulillah....malam ni baru boleh ketuk hurup2 kat laptop ni dengan aman. 2 hari tak berapa nak sihat....hari ni dah sihat kot. eh, ada kot pulak. 


Walapun orang sekeliling nampak aku 'cedas' je macam tak sakit pun! Itu hanya luaran...dalaman aku apa hangpa tau? Kann? haa..gitew!


Tapi...dalam tak aman tu pon aku sempat jugak post entry nih! Haha.....semudah ABC je kan? apadahalahhh...


Takda la sakit teruk sangat! Kemarin dulu aku sakit kepala je....kat tempat keja. Dari pagi sampai ke petang sambung pulak sakit tu sampai ke malam. Boleh tahan jugak la sakit tu sampai muntah2. 


Aku memang kerap sakit kepala tapi sampai muntah2 tu memang jarang sangat. Masa kat opis tu aku tahan je... Aku cuba takmo telan panadol ke actifast ke sebab aku penah post kan entry dulu pasal jangan ambil panadol! Jadinya...sakit camna pun aku tahan je dan cuba minum 100 plus je. Tapi tak kurang sikit pun!


Pahtu malam berikutnya...semalam la! Siangnya oke je tapi sibuk pulak kat ofis sampai tak sempat langsung nak buka blog. Tension aku tau kalau takleh nak bersosial time keja...HAHA. Balik keja petang aku singgah kompleks sukan...macam biasa la aerobik dulu sebelum balik dari pukul 6 hingga pukul 7 terus balik rumah. Selesai.


Pukul 8 lebih camtu...aku baru je pegang periuk nak masak nasi...tetiba je rasa macam sesak nafas tapi sekejap je, pahtu perut sakit memulas2....aku rilek jap letak balik periuk tak jadi nak cedok beras. Tak lama tu rasa macam lemah je badan....nak pitam!!


Dah alang2 kan nak pitam. Terus aku pitamkan diri sampai ke pagi! periuk ke mana nasi pun ke mana hala dah..last2 makan burger je laki aku HAHA! Bangun je pagi tadi...dah sihat sepenuhnya, Alhamdulillah. So, malam ni bleh la jalan2 kat blog korang...tunggu aku datang kejap je lagi!!




tunggu! on de way tau...hihihi



5 comments:

  1. Tak tau la azza...tp tak test lagi huk3

    ReplyDelete
  2. isi??? nk jd mama angkat...hikkk

    ReplyDelete
  3. @Paris: buleh2...huk3


    @ChaCha: harap2 ada la...hihi

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D