4.11.11

ada pengumuman ni...mari3




Assalamualaikum. Dah ada rasa nak tido tak? Ke tak rasa langsung nak tido....sebab sayang nak tutup blog. Eh, ada ke? Hehehe

Oke macam ni. Aku sebenarnya belum ada rasa minat nak join sebarang segmen, tag, GA...macam2 lagilah. dan aku bukan tau bukan reti sangat pun pasal segmen2 ni. Tadi aku gagah jugak buat tupun tak cukup syarat. Sukahati aku je tak ikut rules dia...huhu. Ada satu lagi yang aku kena buat tapi kendian2 la yang tu. Sian Cik Paris...dah lama tag aku tapi tak terbuat lagi. Haa...lepasni takmo dah tau!

Oleh itu, aku dengan rasa rendah dirinya...sebab masih sedar aku ni bukan sapa2 pun nak buat pengumuman tak bertauliah ni kan..nak bagitau la....buat masa ni jangan la tag ke, tembak ke, memanah ke lompat tikam ke...eh? kat aku sebab aku memang jenis malas nak join segmen2 tu.

Orang kata...belum terbuka hati kot. Maaflah pada sapa2 yang dah tag aku tapi aku buat taktau buat tak nampak je orang dah letak link kat shoutbox tu kan. Bukan sombong naa tapi memang aku PEMALAS...huk3!





Psstttt: Aku tak bajet glemer tau TAPI aku bajet hot je, bulih??... keh3! Macam takde kaitan kan...lantakkk!!

12 comments:

  1. bru je cadang nak tag akak! hahaha

    ReplyDelete
  2. Daddylicious: kann!

    edina: alololo...:P

    ReplyDelete
  3. aku nak ko tag team ngan aku lawan undertaker malam ni

    ReplyDelete
  4. Tag? :P noted. lagipun kita serupa jugak..tapi tak sama..dulu suka skrg tak ada masa nak tag dan mengetag org..

    ReplyDelete
  5. sekarang ni mmg musim kena tag mngetag..adus ! T.T

    ReplyDelete
  6. sama lah jugak..buat tak nampak je sebab malas nak taip panjang2

    ReplyDelete
  7. ucap je terima kasih sebab tag tapi tak buat jugak..heheheh..tak semua orang suka kan...jadi si "pengetag" tu pun kena paham la..jangan ambik hati kalau tag tak di balas..:)

    ReplyDelete
  8. tag saja..layan budak2..
    penat tapi happy bila tgk org y tag kita tuh happy..
    sy xkisah pun..haha..

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D