12.11.11

follow dan komen tak dapat dipisahkan.

eh, menawanlah tajuk tu....shuwit couple!! ekeke






Follow
Sesetengah blogger baru biasanya, kalau kita blogwalking kat blog diorang nanti diorang akan datang blog kita balik dan terus follow dengan harapan kita akan follow balik. Siap shout, im done! follow i balik tauuu! Ye, orang akan pegi balik blog korang sebagai tanda menghargai tapi tak semua kot akan follow balik dan aku pung memang memilih jugak dalam bab2 memolow ni. :P

Komen
Sesetengah orang tak ikhlas bila komen. Nak komen tapi ego kemain tinggi. Ado!! macam takda perasaan je komen. Letak 2, 3 patah perkataan je, habih dah! Dari rupa perkataan tu pun kita dah boleh agak mimik muka orang yang komen tu. Apa salahnya letak la emoticon :) ni ke, yang ni ;( ke, yang ni pon boleh :D ! camni :P pon takpo gak. Tak rugi pun.

Ada tapi  sesetengah je. Aku kata sesetengah oke.  Satgi dok pi hentam aku pulak!! 





Hehehehe
Peace k No war tau!! :P:P:P

10 comments:

  1. ada jugak yang tak minat nak komen tapi kotak komen tu dia guna untuk iklan blog/produk dia..yang ni betul2 akak tak suka..kalau nak iklan atau promote tinggal je la kat shoutbox..

    ReplyDelete
  2. betul,komen kena ikhlas dan ada perasaan..macam saya..:):P:D..he..he

    ReplyDelete
  3. ade jugak y komen simple y mngkin
    depends

    lau ade bende nk share die cte pepanjang

    tp lau stakat komen luar dr tajuk rase grm gkla

    ReplyDelete
  4. hurm bab2 follow.ada gak yg suka ckp i follow u,tup2 tgk idok jeh.(tipu leebih)pastu ckp follow i back tau
    .-.-'sabo jeh la~

    ReplyDelete
  5. komrn tak komen ape bezenye . dok kata orang tua i . Kalo tok do benda nak komen dok je diam2 jangan campur orang tua punya cita . kadang 2 nak komen panjang 2 tapi nanti takut orang kata lawan tauke .........manatau ade orang tak kesah tapi ade orang yang hilang selera.

    ReplyDelete
  6. folow dan komen, nk cri bf name folo lah...hahak :"P (emotic yg terharu)

    ReplyDelete
  7. ya....

    kadang2 tengok orang komen macam xikhlas ja...2 3 patah ja...mb malas tulis or mmg dah jenis komen begitu kot..hehe...;-)

    macam2 ragam blogger neh...;)

    lain org lain caranya..;)

    ReplyDelete
  8. kekekeke
    nilah name nye 1 msia
    hahhaa
    eh
    ade kene mngena ke
    hhahahahaha

    ReplyDelete
  9. Kalau tak follow nanti merajuk blogger tu..follow lah cepat2, dan komen lah cepat2..bukan ape kan, ade yg sensitif sgt hehee :D

    ReplyDelete
  10. tak suka yg promote blog diorg kat bhgian komen.komen nya tak pun.aish. -__-

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D