12.11.11

nak senyum sampai jemulah..hihihi




Belum sampai malam, laki aku dah ajak pi Sunway Carnival Mall, Penang petang tadi. Dalam hati dah boleh agak, mesti nak ajak beli henpon!! 

Asalnya dia nak belikan henpon tu bulan depan sempena wedding anniversary tapi aku punya gedik tu yang buat dia tak tahan nak tengok, menyampah agaknya terus ajak keluar petang tadi...hihi.

Tapi, pasal samsung galaxy s2 tu...aku tak gedik mana pun mintak. Aku tak cakap apa pun. Cuma memang aku impikan henpon tu. Sampai sana tadi dia tanya aku nak henpon apa, aku memang tak perlukan banyak masa  dah nak pikir laju jelah aku tunjuk kotak ni.

kotak pun dah comel, kecik molek je.

Cuak jugak aku bila aku tunjuk je kotak tu dia terus senyap. Berapa minit lepas tu baru cakap oke! 


Akhirnya, magik aku menjadi jugak. Alhamdulillah. Hihihi....gelak ni aku taktau la bila nak habih! :P:P 

Laki aku pun beli jugak walaupun mulanya iya2 takmau beli tapi tak tahan katanya bila tengok body Sony Ericsson Xperia Neo V. Lepas ni henpon couple set kitorang tu dah boleh masuk muzium lah :P Kenangan!

Tengh malam ni aku kena teman dia pi mancing udang pulak. Tak jauh pun seberang jalan kawasan perumahan aku je. Sebelum ni bila dia ajak aku tak penah nak ikut. Tapi bila dah dapat henpon baru ni kena la ikut bila dia ajak kan..bodek!! Untuk hadiah bulan depan pulak!! ekeke



13 comments:

  1. wah..ni mesti tangan dok belek henpon baru ja nih..lepas ni boleh update blog guna henpon baru pulak..sambil2 memancing tu..ekekekek

    ReplyDelete
  2. wahh..ingatkan dah menang GA tadi..btw, congrtas on ur new gadget..best2 :)

    ReplyDelete
  3. wahhh nk pnjm! huhuk. ni mesti xtgok aim...ade anua jen kot! ;p

    ReplyDelete
  4. bestnya kak..hehehe

    bodek le ni ye pi ikut mncing udang..hikhik

    semoga dpt udg

    ReplyDelete
  5. dapat juga ya galaxy tu ya.... senang2 je dapat...

    ReplyDelete
  6. rindu kat sunway carnival aih,hehe... syok dak samsung galaxy sII ? *soalan,hehe*

    ReplyDelete
  7. haha..lps ni akk leh update blog gna android la..

    ReplyDelete
  8. wowwwww..untungla..nak bodek laki jugak nanti..hehe

    ReplyDelete
  9. akak.. bestnye teman suami g tangkap udang.. romantiknya..

    ReplyDelete
  10. untunglahhh ada laki.
    kahkah.

    ReplyDelete
  11. abg badin..

    kite nak jugak..!

    eh..nk hp tu jugak..
    bukan nk abg badin..

    kekeke..

    ReplyDelete
  12. untung la kak...tingin sgt nk hp tu.. :))

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D