2.11.11

pasal shoutbox lagi.....pasal blogger pemes tak letak shoutbox! bulih?





eh, hangat jugak isu shoutbox ni ye...kak diana pun ada buat entry pasal shoutbox. Rupanya ada jugak orang tak suka letak shoutbox kat blog atas sebab tertentu dan tersendiri.

Tapi kan....dah lama aku dok tertanya2 pasal...kenapa blogger otai atau blogger yang pemes2 tak letak shoutbox kt blog diorang. Tak perlu kot letak link depa. Kalau dah pemes tu memang orang dah tahu sapa dan boleh perasan kot blog depa takda tempat nak shout! 

Bukan apa...teringin jugak nak say hi! ala2 santai gitu dekat depa...ye dop?

Mungkin sebab depa ada ramai peminat, pengikut, pemburu bayang kan jadi macam tak daya la kot nak balas jejak kat shoutbox tu nanti. Mau pengsan sekerat hari... hihihi 

Walauapapun alasan, itu hak depa, blog depa. eh, kak diana pun pemes jugak! boleh je letak shoutbox? ekeke



Psttttt: Dah tukar chatbox ke shoutmix belum? Haaa..dahtu tunggu apa lagi? japgi aku nak pi blogwalking ni. Pi tukaq cepat...balung kang...hihihi



15 comments:

  1. blog adik lyssa walaupun rmai folower ttp letak shoutmix....yg lain2 tu mybe ade alasan sndr tp sy lg suka blog yg ade shoutmix bole sape2 tuan blog....

    ReplyDelete
  2. dorang dah pemes.tak letak pun owg dtg jugak.kalau letak takut tak berbalas jejak tu kot.hehe

    p/s: Memang pakai shoutmix daru dulu.chatbox mcm payah jek.heee :D

    ReplyDelete
  3. tapi kalau blogger femes letak shoutbox,depa tak balas jejak pun orang tak kisah..
    kalau letak lagi bagus sebab
    sapa2 yang rajin bw melalui shoutbiox boleh tinggal kan link
    untuk blogger lain singgah..
    sebab tu akak selalu ingtkan pada blogger yang singgah blog akak supaya tinggal link kat shoutbox..
    bukan saja untuk akak tapi untuk blogger yang sedang bw...

    ReplyDelete
  4. kan? blogger yang peymes ni mmg x letak shoutbox kan?tp yang x peymes pon x letak camno? haha

    ReplyDelete
  5. Betul tu..ramai lagi blog femes tapi letak shoutmix juga, tapi itu hak dorang..cuma cuba fikirkan smula apa masalhnya letak?hehe

    ReplyDelete
  6. bloger pemes poyo je lebih..

    ReplyDelete
  7. saya yg tak pemes pon tk letak..hahah :)

    ReplyDelete
  8. iqa pun pasan kak :'(
    byk blogger bila da pemes/bajet bajet pames mula la xletak shoutbox bagai.
    kite bukan nak buat semak.nak say hi je pon..sobss.xpe kak.kite kwn dua
    ye.haha

    ReplyDelete
  9. dah glemer sangat..hhehehe

    ReplyDelete
  10. dah glemer sangat..hhehehe

    ReplyDelete
  11. betul sokong apa kak diana cakap.bukan nak suruh balas sangat..sekurang2nya kita yang kaki bw ni leh la tinggal jejak kat blog dorang :)

    ReplyDelete
  12. dah tukar dah, sis

    tapi shoutmix saya advance sikit la pulak. haha

    ReplyDelete
  13. hahaha blogger pemes klau letak shoutbox ari2 cite sal shoutbox dy pnuh ngn anon.. =.="

    ReplyDelete
  14. betol2. bajet good2 je kan =='

    ReplyDelete
  15. saya pun tak letak.. hehehehe
    sebabnya? terasa macam tak ikhlas yg datang to kalo just say "hi.. salam singgah, nanti singgah blog saya ya?" tapi hakikatnya dorang tak menjengah pun apa yg kita tulis...

    maaf, itu hanya pendapat peribadi

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D