12.11.11

sapa nak Samsung Galaxy S II - ini bkn entry tajaan la!!







Aku dah lama dok mengidam nate beruk ni...hihi. Lama sangat dah dok pendam. Korang pun ada pendam2 perasaan kat nate beruk tu macam aku dak?

Sekarang ni aku tengah dok berdoa banyak2 supaya impian aku nak dapat nate beruk ni menjadi kenyataan. Kita tunggu tengok samada magik aku malam ni menjadi ke tidak ye. Tapi kalau magik tu tak menjadi pun takpe, redha lebih afdal untuk tenangkan jiwa. Hihihi.... nak gelak je harini sebab tengah suka, hati gumbira. 

Pada sapa2 yang nak menang hadiah berupa Samsung Galaxy S II boleh la mencuba nasib dengan join GA yang dianjurkan oleh beta.my dan ditaja oleh MyNewsHub. Semua blogger Malaysia boleh mencuba nasib. Syarat2 dia boleh tengok kat SINI!!! Selamat mencuba ye kawan2 :)


11 comments:

  1. kalau x dapat beruk ni dapat beruk dalam zoo ok tak? ekekekeke

    ReplyDelete
  2. @Nurul Ashikin: Pon boleh..haha

    ReplyDelete
  3. canggih nyew beruk mat yeh ni..geram neyh

    ReplyDelete
  4. ngidam? hikhik. sgs2 ni dlm impian je dulu, kalau dh ckup wet cnfrm masuk minang, buat ms skrg nk cri bf name samsung lah..:p

    ReplyDelete
  5. mengidam nate beruk ni jugak..:)

    ReplyDelete
  6. samaler kita gak.. kalau dapat bestnyerkan...

    ReplyDelete
  7. menariknye hadiah..bertuah kalau dapat tu.. :)

    ReplyDelete
  8. huwaaaaaaaaaaaaaaa
    sy pon kak
    nak sgt
    wuwuwuwuw

    ReplyDelete
  9. bila entah nak dapat..
    dalam mimpi pun belum tentu lagi..nak kumpul duit,nanti dah cukup duit tengok2 ada lagi bekenan yang lebih hebat..heheh

    ReplyDelete
  10. eh! cambest je,..dah lame ngidam jugak ni,.huahuahua,..ade can x? hehe

    ReplyDelete
  11. Canggih HP ni..yg skrg dok pakai Samsung Galaxy Ace pun hampir sama je, cuma besar skrin dan aplikasi game je yg advance sikit..

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D