22.12.11

BE Baru dan Jalan Jauh




Alhamdulillah, selepas 2 bulan setengah kot... dapat jugak BE Maxis Festive Bonanza Grapevine. Syukur. Kembali bersemangat nak blogwalking sakan. Terima kasih nuffnang! 




Eleh, satu je dapat? Jadilah, dah syukur ya amats. Nanti beranak banyak2 tau. Hehe. Dalam masa 2 hari ni kena la blogwalking sakan sikit sebab mula sabtu hingga isnin mungkin tak dapat nak blogwalking langsung, malah mungkin nak tengok blog pun takda masa rasanya. 

Sebab aku dengan suami nak pegi kenduri kawen kat Segamat kemudian lepas tu nak jalan2 dan bermalam kat Kuantan. Esoknya terus ke Terengganu dan Kelantan. Belum pegi lagi tapi aku dah rasa penat semacam je dengan perjalanan yang fit tu. Selasa dah kerja pulak. Nampak macam nak kena tambah cuti sehari lagi ni chief! ekeke.


11 comments:

  1. wewittt...goda nuffnang lagi...dh lame xskodeng nuff, jap nk tgok...huhuhu

    ReplyDelete
  2. nak tengok nuff jugak la..
    mana tau kot2 akak pun dapat..hehehe

    ReplyDelete
  3. oh haha. great lah :D saya tak pernah pung dapat macam ni, duit pun macam tak naik-naik :D

    ReplyDelete
  4. waah lepas nih kena usaha lebuh lagi yer......caaaiiiyokk....

    ReplyDelete
  5. best la no..sy ni satu haram BE pon blom dpt..dh setahun lebih

    ReplyDelete
  6. sapa kelate kak helo..lps tu kito samo2 g alik siam..haha..sy leh bwk klu kak nk g

    ReplyDelete
  7. Untung arr Niza dpt BE hehe..sy dah ceraikan nuffnang lama, aku merajuk dgn nuffnang..

    Asik nak cuti je LOL :P

    ReplyDelete
  8. wah BE,..eh,segamat tu dah dekat ngan umah MIL azzah

    ReplyDelete
  9. siyez la..nk g shoping sana mmg murah..hehe..nk g kot siam x pakai pasport??bleh2..dkt ngn umah tok sy..hehe

    ReplyDelete
  10. hayooo
    tahniah2

    hehehe
    selamat jenjalan ye :))

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D