27.12.11

bukan kerana malas




Assalamualaikum. 

Bukan malas nak update.... tapi tak sempat sebab asyik dok layan penat je bila sampai kat bilik hotel. Dah tenang nanti baru best nak update. :)

Terima kasih kepada CC sebab sokong cuti tambah saya untuk hari ni. Nanti saya bagi cenderahati dari Terengganu ye chief! ekeke...



7 comments:

  1. hehehehe.....semoga penat sis hilang....xpew, diri sendri lebih penting dri blog ni...^.^V

    ReplyDelete
  2. sejak bercuti 2 hari,hari ni akak jadi malas pulak nak berblog.tambah2 bila tengok masih ramai blogger yangb bercuti.huhu...awat entah mlas macam ni..:

    ReplyDelete
  3. Sy pun nak souvenir Tganu, boleh?

    =p

    ReplyDelete
  4. ada masa kita rajin dan ada masa kita tak ada mood berblogging..

    ReplyDelete
  5. best nye niza g tganu..tpt akk jatuh lagi dikenang.dolu2 duk tganu , g study kayuh beskal je..tu yg teringat sgt :)

    ReplyDelete
  6. cuti mesti guna sepenuhnya.... lepas cuti leh pulon sakan.... Bila habis cuti

    ReplyDelete
  7. may you have a great days there...:)

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D