14.12.11

Happy :)





Assalamualaikum. Mood bebelog semakin pulih. Semakin ceria. Berakhir sudah kemelut yang menguasai diri dan kehidupan baru2 ni. Walaupun aku nampak cool tapi hati yang tengah bergelora orang takkan dapat trace. Itu penting untuk memastikan rahsia tak bocor! Alhamdulillah. Masih ada peluang yang cerah dan harus digunakan semaksimum yang boleh agar kejadian seperti itu takkan berulang buat kedua kalinya! InsyaAllah :) 

Apadia? Biarlah menjadi rahsia dalam blog hati ini. :P
Doakan yang baik2 saja :)



8 comments:

  1. ape ni..??

    ape ni...???


    waahhh...meh laa gosip2 ngn aiiii...

    ReplyDelete
  2. Amin..semoga yang bebaik jer berlaku..!

    ReplyDelete
  3. Semoga yg baik2 saja semuanya ya?

    ReplyDelete
  4. apa pun yg terjadi..moga sume berakhir dgn baik. insyaallah..

    ReplyDelete
  5. Insya Allah, akk doa yang terbaik utk niza..be happy yunk :)

    ReplyDelete
  6. ala nak berahsia rahsia bagai plak.ko ngan aku kn dah mcm hadik beradik.mcm bau2 bacang.citer la..citer la :)

    ReplyDelete
  7. kenapa ni? harap kak niza okay je... tawakal..

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D