31.12.11

Itu saja




Nak tahu tak? Dari pagi aku dok kelikpok kelikpok depan blog ni. Tapi satu entry pun tak menjadi. Aiyoo... malas betoi. 

Dah gitu jadinya aku pon pi jalan-jalan kat blog kawan-kawan. Ramai yang buat entry pasal ending 2011, welcome 2012, wishlist 2012... macam2 ada.

Aku pun nak buat jugak la tapi hanya untuk blog... agar terus diberi inspirasi untuk menghasilkan entry yang lebih berguna dan bermanfaat kepada semua, bentuk penulisan yang baik dan kawan yang ramai dan lebih mesra. 

Untuk diri sendiri... berazam dalam senyap sudah dan laksanakan dengan istiqamah...Insyaallah. Impian yang satu tu pun (zuriat) belum lagi tercapai.. harap 2012 menjadi kenyataan. Bukan hanya mengharap semata tapi perlukan azam yang kuat dan usaha yang berganda. Semoga dipermudahkan olehNya. Amin. 


6 comments:

  1. semoga semoga tahun 2013 lbey "berjaya" dari tahun 2012..amin (^_^)

    ReplyDelete
  2. Insya Allah, niza kita doa sama2 yea utk dapat baby..lagi ramai kawan2 doa..bak kata dr fazilah kamsah..doa kawan2 pun mustajab..Insya Allah :)

    ReplyDelete
  3. hepi new year and semoga cepat dapat zuriat , hihi ;)

    ReplyDelete
  4. strikes for the best okeh!

    (uncle faham... uncle dulu 3 tahon baru dapat anak pertama... Doa babe, doa.. insya-Allah)

    ReplyDelete
  5. iqa doakan rezeki akak murah.
    di kurnia kan zuriat.jgn putus asa utk mencuba dan jgn lupa doa ok?

    selamat tahun baru

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D