22.12.11

Laman Sosial Pertama Malaysia - MFace





Bangun pagi sambil bersarapan sambil2 blogwalking dan berfacebook. Bulih lagu tu? Hehe!

Oke nak cerita pasal sebuah laman sosial yang di bangunkan oleh anak-anak muda Malaysia yang diberi nama MFace. Korang dah tahu belum? Aku baru tahu dan lepas baca je info pasal MFace terus tergerak hati nak sign up. Nak jadi antara orang yang terawal la kunun!

Kenapa aku berminat nak sign up? Confirm lah kerana ganjarannya...bling2 bijik mata pepagi lagi. Orang lain berebut takkan kita nak berdiam, tengok je. Peluang harus di kaut! Hehe... takda lah. Sebab lainnya adalah kerana ini laman sosial pertama Malaysia yang dibangunkan oleh anak muda tempatan. Harus sokong. 

"Sementara bagi para peminat, anda juga bakal meraih ganjaran menarik menerusi MFace. Selain dapat berkomunikasi dengan selebriti kegemaran anda. Sesiapa saja yang dapat mengumpul point tertinggi samada menerusi komen serta klik 'Like' atau Don't Like', anda punya peluang cerah memenangi iPad pada setiap minggu. Tawaran ini bermula sekarang hinggalah enam bulan akan datang." - Datuk AC Mizal (Pengerusi)



Aku dah!


Blurr. Taktau lagi cara nak guna dia cemana.. Takpa, slow2 kita godek dia. :P





13 comments:

  1. bunyi menarik disitu ye...hehehhe...

    ReplyDelete
  2. byk tol laman webbb laman sosiaaall
    awww..
    boleh teraii nii :))

    ReplyDelete
  3. huhu..pandai anak2 muda sekarang

    ReplyDelete
  4. dpt ganjaran?selalu bila sebut ganjaran.. otak aku pkir mcm ganjaran syurga plak

    ReplyDelete
  5. biasanya la..buatan malaysia tak tahan lama..haha..jom kita kembali ke fesbook..haha

    ReplyDelete
  6. ada jugak perkataan face...tiru....hehe...x larat layan la...blog, fb. g+..sekarang mface...layan my face dr ditumbuhi jerawat je la,...hehe

    ReplyDelete
  7. datuk ac mizal pengerusi?

    yg kantoi gelang magnet tiruan tu? =.="

    ReplyDelete
  8. www.warisan.net salah satu laman sosial malaysia

    ReplyDelete
  9. www.warisan.net salah satu laman sosial malaysia

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D