1.12.11

Me without You





Dari semalam sampai ke pagi tadi duduk tak senang. Nak update blog semalam pun takda mood sebab dok risaukan suami aku yang keluar memancing sejak petang kemarin. Risau sebab telefon tak dapat dan tak berjawab. Alhamdulillah, lebih kurang pukul 11 tadi dah dapat bercakap dengan dia. Legaaaa la rasa! Dan sekarang dah ada kat rumah, dah tido keletihan. Hehe..

Lenkali kena ikut pi jugak. :P


9 comments:

  1. Aik, lamanya pi memancing? napa tak ikut kali ni...

    Seorang kaki pancing adalah seorang yang penyabar..:) juga seorang yg cool...tul tak Niza?

    ReplyDelete
  2. Elih: takleh ikut, kerja. cool smpi bini tak senang duduk? ehehe

    ReplyDelete
  3. amboiii , risaunyaaa ~ alhmdulillah ok je :) xde line kottt ~

    ReplyDelete
  4. jenuh nak ikut kalau selalu pi mancing,x jadi kerja lain..:)

    ReplyDelete
  5. ini la kasih seorang isteri kan... ^^

    ReplyDelete
  6. raji dia g memancing...senang tk payah bli lauk dah :)

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D