2.12.11

Pesta Pulau Pinang 2011



Yeay! Pesta Pulau Pinang kembali lagi di Tapak Pesta Sungai Nibong, Pulau Pinang. Telah bermula sejak 28 Nov 2011 yang lalu dan akan berlangsung sehingga 1 Januari 2012. Jemputlah beramai-ramai ke sana untuk memeriahkan Pesta Pulau Pinang sempena cuti sekolah ini. Pelbagai hiburan yang disediakan di Taman Hiburan Euro Fun Park.

Pelbagai pertujukkan khas dan unik disediakan seperti pertujukkan gadis bersama ular, persembahan tayangan dan pameran 3D , konsert artis-artis terkenal tanahair serta persembahan kebudayaan pelbagai negara. 


Tarikh          : 28hb November 2011 - 1hb Januari 2012

Harga Tiket :   RM 3.00 -Dewasa  | RM 1.00- Kanak-kanak

Masa Pesta :   6.00pm- 11.30pm


Jangan lepaskan peluang untuk berhibur sambil membeli belah di Pesta Pulau Pinang 2011. Jom pi Pesta!

10 comments:

  1. alamak jauhnya nak ke penang..walaupun rasa nak ke sana.tak pernah lagi pi penang

    ReplyDelete
  2. cm besh.kalau kat ipoh mst g =)

    ReplyDelete
  3. yang terbaru pg penang masa event pa&ma je

    ReplyDelete
  4. Oh! jauh diseberang laut...tak pe lah Niza, lain kali...:)

    ReplyDelete
  5. teringin rasa nya nk g sana :)

    ReplyDelete
  6. pakat mai cni..pulau pinang 1 destinasi ~ huhu

    teringin gak nk g pinang..kwn de je kt mktab pinang tu

    ReplyDelete
  7. memang best p pesta penang ni, macam-macam ada.

    ReplyDelete
  8. Jom2 semua pi pesta! Hujung2 lagi best. :)


    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  9. malam ni ada artis dak??:)

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D