1.12.11

Sedih: tunggu khabar suami



Assalamualaikum. Selamat pagi :)

Hati masih tak keruan, resah, gelisah, takut, sedih. Semoga suamiku tak apa2. Telepon berdering tapi tak berjawab. Hantar sms failed pulak. Tak dapat bercakap dengan dia sejak semalam lepas keluar memancing dengan kawan-kawan di Teluk Bahang. 

Contact nombor kawan dia pun takda. Janji nak balik pagi ni. Taktau nak buat apa dah. Nak call mama takut lain pulak jadinya. Kerja pun tak jalan ni. Tak boleh nak buat. Hati tak tenang. Resah. 

Mata dah merah. Nak menangissssssssssss je rasa. 

Ya Allah. Tak suka keadaan ni. Tak suka rasa ni. Tak suka macam ni. Semoga suami aku baik2 saja. Tolong doakan ya kawan2 :(:(:(:(


13 comments:

  1. tenang k dear..harap segalanya selamat hendaknya.
    elin turut doakan agar perjalanan suami kamu selamat.

    jgn terlalu fikir yg bukan2 k.

    dulu elin pernah alami mcm nih.sekali btery hp habizzz...

    think +ve k dear. :)

    ReplyDelete
  2. sabar lah..mungkin dia tgh drive ke.takleh nak angkat tepon

    ReplyDelete
  3. Relax.. biasanya batery habis tu.

    ReplyDelete
  4. semoga suami akak selamat..
    kalau eka pun dah tentu eka risau sangat2 ni....

    doa banyak2 kak..semoga dia tak apa2

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...
    Dia tak apa2..:)
    Dah dapat dengar suara dia..lega!

    terima kasih ELIN,AFZAL,LyD,EKA...♥

    ReplyDelete
  6. sabar ye.,.ini perkara biasa bagi sesetengah tempat yg ada line dan x de line atau mungkin bateri fon dia habis..

    ReplyDelete
  7. nangis kat depan2 dia nanti..
    biasa tu....
    orang call tak jawab...
    heheheh....

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..
    Dah dapat dengar suara..
    memang risaulah bila kita telepon tak angkat2..takut apa2 terjadi..

    ReplyDelete
  9. kadang2 bila lelaki pergi memncing tempat tu xda coverage..itu sebanya xdapat cntc..jngn rsau, dalhamdulillah dia xda pape..

    ReplyDelete
  10. harap bersabar,.... Insya Allah dia ok tu...

    ReplyDelete
  11. bersabar n bnykkn bdoa.insyaalah tiada ape2..:)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, dia tak apa2. Dah balik rumah pun :)

    terima kasih...MRS YIE, KAK DIANA,LILY, ADAM, WANZI, CIK IKA..:)

    ReplyDelete
  13. siapa x sayang suami, kan?

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D