16.1.12

Harapan bila bos balik dari bercuti!




Alhamdulillah, selesai sudah kerja-kerja yang tertangguh sepanjang minggu lepas. Maklum la bos cuti, kita pun apalagi semangat nak buat kerja terus down gila2 punya lah! Huh, sangat kesal dengan diri sendiri sebab tak dapat nak pupuk semangat tu (:P) Dan hari ni haruslah cover cepat2 semua kerja sebab esok bos dah masuk opis! 

Deng!! buruk rupanya perangai aku eh. Depan bos nampak sempurna je. Belakang dia macam hampehhangtaudak? Huhu.

Gumbiranya nak tunggu esok, harap2 ada la baby kanggaroo tu kan? Mesti comel dan kiut macam kening saya nih kan boss? Besar harapan saya. Harap tak terkuciwa! Sekiang, maceh.



9 comments:

  1. phat pun 2 hari x de boss sebab g outstation huhu

    ReplyDelete
  2. hehhe..kami pun sama, masa boss takda lambat2 buat keja (ketuk kepala sendiri)

    ReplyDelete
  3. hi dear!
    sihat kah kamu...lama sungguh x kesini atas kekangan masa :)

    ala bukan kamu jer mcm tuh kkdg elin pun sama gakk...tp ader ker pekerja x happy klu bos x der??;p

    ReplyDelete
  4. hehe..biasalah..pernah buat mcm tu..depan bos memang rajin.. :D

    ReplyDelete
  5. anda masih dalam lingkungan perangai yg normal kak..

    dont worry~

    wakakaka...

    ReplyDelete
  6. hehe.,cmtu plak.,
    ok la tu kn.,

    ReplyDelete
  7. aritu mmber jnji nk bg koala bear, ceh dusta dusta, so mmpi jela kak na....huhuhu

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D