26.1.12

Karut lahh!




Selalu je jadi camni. Bila cuti, blog pun cuti gak. Bila blog cuti, tak ramai pengunjung. Dah tak update mana nak mai pengunjung pulak kan. Hubungan dengan kawan blogger pun agak rengang. Rasa terpinggir..sendiri rasa padahal orang lain tak pun!

Sebenarnya nak update entry baru tapi idea takmo mari pulak. Banyak masa terbuang dengan hanya dok kelipok2 depan laptop je. Tapi hasil takdak.

Kalau aku, nak update tu biarlah entry yang dapat memberi manfaat pada korang semua. Kalau tak bermanfaat sangat pun cukuplah sekadar dapat menghiburkan hati korang. Takmolah entry yang mengarut2.. yang entah apa2 ntah punya cerita. Tapi nampaknya belum berjaya menghasilkan entry terbaik hingga ke hari ini. 




Entry mengarut? Contohnya macam entry ni la :P

22 comments:

  1. haha.. cepat3 kerah otak akak.. huhu L tggu en3 terbaikk.... (boboiboy).
    huhu

    ReplyDelete
  2. ini bukan entry mengarut...

    tuan blog yg mengarut....

    (lariiiii...)

    ReplyDelete
  3. entri mengarut2 pun InsyaAllah ada yang baca.

    Walau mungkin takde manfaat kepada pembaca, sekurang-kurangnya dapat luahkan apa yang terbuku di hati sendiri, oklah tu niza...:)

    ReplyDelete
  4. gedek: ahahaha! saya terima dgn hati terbuka.

    Kak Yus: mekasih :)

    ReplyDelete
  5. dtg jenguk niza..bagi rasa tak terpinggir! ^__^

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. heheheh jd lah asalkan ada entry,rara tgu entry akk taw.rara pon cuti 4 hari.hehe

    ReplyDelete
  8. Ujie: mekasih...lama tak pi blog ujie. satgi nak pi sana :P


    Rara: ntah bila nak ada entry tu..hehe

    ReplyDelete
  9. ni mai dah bagi niza tak rasa terpinggir..update la bnyk2 lagi mesti azzah datang..hari tu cuti..

    ReplyDelete
  10. Biasa lah tu Niza :) busy buat pe? gi memancing lagi ke..hahaha..

    ReplyDelete
  11. jgn lupa mai giant kulim ahad ni no

    ReplyDelete
  12. Azzah: hehe...mekasih azzah :)

    Elih: dah lama tak pi memancing tapi smlm tiba2 je dia ajak...haih, mana larat nak ikut..cuti xpa gak.

    khairul: Insyaallah :)

    ReplyDelete
  13. xpee kami setia, tp xngarut ah luahan perasaan kan...kdg perlu diluahkan juge.......weeeee

    ReplyDelete
  14. asal jgn buat entry mencarut sudah,,hehehe...

    ReplyDelete
  15. otak dah tepu yerr...takpe2 lepas ni mesti mencurah2...:)

    ReplyDelete
  16. dalam mengarut pun ramai komen nih.. kira oklah..
    mngarut takper jgn mencarut.. ~wink~

    ReplyDelete
  17. ada plan gak nak wat entry bermanfaat utk semua org
    tp x nah buat lagi
    xde idea
    huhu

    ReplyDelete
  18. tak kesah laa entry apa2 pown..kami kalo dah besa lepak kat rumah ni, jd syiok lak, hang hidang je la gapo pun, eden tolan jo.. :)

    ReplyDelete
  19. sama la den..kdg2 buat enry mengarut tak tau nak cerita apa..

    spontan K

    ReplyDelete
  20. hehe entry mengarut ke ni... hmm kadang kadang kita kene luahkan isi hati walaupun agak tak boleh diterima akal. azza pun blog cuti sejak bercuti, padahal masa exam guna alasan sibuk bila dah cuti kemain duk depan TV dan dapur je.

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D