17.1.12

Lagu cinta Ally untuk Farah Lee




Tadi masa balik kerja, dengar Hot.fm yang lebih hangat daripada biasa tu. Tapi hari2 dengaq pun dok tera tu jugak. Huhu. Kalau ada Gomo.fm dah lama letak jawatan pendengar setia Hot.fm. deng!!

Tengah2 tu ada diorang selit intebiu Ally Iskandar sekejap. Katanya Ally tengah cuci kereta sebab nak balik Ganu dan sekarang mungkin dalam perjalanan dah. Kan jumaat ni Ally dah nak nikah dengan Farah Lee. Sweet je rasa hubungan pasangan secocok ni kan, sebab depa mencabar diri depa untuk tidak bercinta. iihhh... gumana depa tahan perasaan tu ha? 

Aku yang dok baca kat blog2 hiburan, kat surat kabaq cerita pasal depa ni pun aku dah rasa 'berdebar' apatah lagi depa berdua yang nak nikah tu kan? Huhu... dah lebih kuah dari sudu pulak.

Tadi Ally dedikasikan lagu Penghujung Cintaku kat bakal isteri dia. Wehhh, romantik gila lagu tu kan? Herrrr...dah la, takmo cakap banyak2....ketaq lutut pulak kekgi. :P




Pulun dak aku tampal lirik ni? heheh... Baca lirik saja tak best.. meh tengok video dia dalam ni, baru la feel mari. babai.



13 comments:

  1. jumaat ni ek kahwin? semoga berkekalan la.. suka tengok future wife ally tu :')

    ReplyDelete
  2. saya minat sesangat dgn ally ni,hrp rumahtangga mereka bahagia hendaknya sehingga akhir hayat

    ReplyDelete
  3. smpi jugak jodoh diorg kan?

    ReplyDelete
  4. ooo..nak nikah dah dia ye??

    ReplyDelete
  5. huuu dr dulu xminat ally...entahh dan lagu ni pon xbape suka, xde jodoh lah kutt ;p

    ReplyDelete
  6. wah nak kawen eh?
    azzah minat abis lagu tu..

    ReplyDelete
  7. semoga jodoh mereka panjang almaklum la selebriti tv ni selalu nya kawin / tunang kejap2 pastu putus / cerai

    ReplyDelete
  8. sy dgr time live.....sweet sgt !! dah la tuju lagu peberet sy.....hehe

    ReplyDelete
  9. So sweet..moga jodoh berpanjangan.. ^^

    ReplyDelete
  10. moga kali ni menjadilah jodoh ally..seswai sgt dah tgk demo bdua ni :)

    ReplyDelete
  11. sweet je kan
    bercinta lepas kawen

    ReplyDelete
  12. baguslah ally n farah lee... bercinta lepas kawen kan... moga kekal bahagia hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  13. baguslah ally n farah lee... bercinta lepas kawen kan... moga kekal bahagia hingga akhir hayat...

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D