16.1.12

Lukisan 3D, Teluk Cempedak








Sebelum tu nak tanya dulu, nampak cantik tak lukisan ni? Lukisan 3D. Tapi kalau tengok real, lagi cantik taudak? Macam pemandangan betul. Tenang je mata yang melihatnya. Pehh!

Aku beli lukisan ni masa pi kat Teluk Cempedak bulan lepas. Nak tau harga dia berapa ja? 10rm ja pun! Sebab cantik sangat, sanggup aku usung gambar tu sambil jalan keliling Teluk Cempedak tu. Weh!! tetiba teringat pulak time dok bercinta dengan cik abam kat tepi pantai tu...romantiknya ghasa! Rindu pulak dah kat Kuantan. Best sangat!!

Minggu lepas pi tempah frame. Frame untuk lukisan ni takda saiz, jadi kena tempah. Mahal kemain bingkai dia...sampai 48rm! Tak padan dengan harga lukisan tu. Tapi sebab nak gantung cantik2 kat ruang makan tu, setuju jelah. Walaupun nampak cokia je bingkai tu. Tapi aku suka bingkai kayu camtu. Sesuai la dengan warna perabot yang ada dalam rumah aku... semua kayu warna hitam dan coklat.

Lepas ni kalau tension2 boleh pandang je lukisan tu. Tenang, aman damai je rasa.... :P



13 comments:

  1. cantik kan
    akak punn jarang ke TC nie

    ReplyDelete
  2. mama cik tikah suka tgok gmbr mcm tuh :)

    ReplyDelete
  3. kat rumah pun ada beberapa keping gambar 3D tu..cantik dan nampak cam hidup

    ReplyDelete
  4. kat rumah pun ada beberapa keping gambar 3D tu..cantik dan nampak cam hidup

    ReplyDelete
  5. cantik..ok la tu sepuluh ringgit tanpa frame kan??nak frame murah guna la manila kad..muahahah

    ReplyDelete
  6. kat ruah kite an an lg santekkk huhuhuhu cntik je, 1st time tgok 3d!

    ReplyDelete
  7. sis,lagi aman kalau bagi kat kita.ehhee

    slmt mlm^^

    ReplyDelete
  8. Cantik..rasa tenang jer tgk lukisan mcm ni..

    ReplyDelete
  9. mesti cntik kn.. ta beli kat L 1 pun.. ish3..

    jom baca kejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

    ReplyDelete
  10. dari dulu sampai la, dok dengaq ja teluk cempedak...x penah sampai..

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D