9.1.12

Tugas Tambahan Saya








Jenis Tugas:  Siram Pokok!!
Lokasi       :  Rumah bossssss!
Mulai         :  9 - 16 Jan 2012

Dear bos, balik dari bercuti nanti jangan lupa pulak bayar gaji untuk tugas tambahan saya tu. Ada `batman' bagi dia cuti jugak... dahtu saya pulak yang kena buat. Berlengas ketiak, cayaq mekap tau. Haih!!

Dan balik nanti saya nak baby kanggaroo hat tino sekor, takmboh hat jate. Oke?



Sincerely,

PA
Jab Kuli


19 comments:

  1. doa laa tetiap ari ujan kak weyh..


    hahahaha..

    ReplyDelete
  2. hoho..kena claim lebih tu kak..

    ReplyDelete
  3. baguih nya bodek boss hehe

    ReplyDelete
  4. Untung arr boleh naik SKT tahun ni hahaha...:P

    ReplyDelete
  5. miss: kemarau berpanjangan la pulak! :P

    pretty: mesti claim...haha

    khairul: bukan bodek tapi di suruh. akur pada arahan...hehe

    elih: tu pun klu naikkkkk....huhu

    ReplyDelete
  6. PA yg sangat bagus...hahahah

    ReplyDelete
  7. senang je aihhh, bak sini nak ambik alih...;p

    ReplyDelete
  8. tugas tambahan yang tidak pernah membosankan bagi seorang pencinta flora dan alam semesta...hehehe.

    ReplyDelete
  9. penggemar keladi kah dia??

    ReplyDelete
  10. hehe, mintak gaji lebih! semalat bertugas :)

    ReplyDelete
  11. wahh dia g aussie kew..mitok souveneir hok kelah sekali la niza :)

    ReplyDelete
  12. Heheheh...Jab Kuli tu yg sy tak thn tu!

    ReplyDelete
  13. bagusnya tolong siram pokok di rumah bos. Rumah bos sebelah rumah Niza je ke?...hehe

    ReplyDelete
  14. mmg bagus pokoknya terpelihara n bersiram selalu gara2 ada pekerja yg hebat cam niza... takpe2, nanti mesti ada hadiah tu....

    ReplyDelete
  15. kejar ikhls sikit,dah ikhlas confirm bos bawa baby kanggaro 1 lori..hehee

    ReplyDelete
  16. rajin..rajin..nanti dapat kanggaroo,meh kami nak cubit sikit..

    ReplyDelete
  17. ni orang kuat boss ni....
    harap2 bil abalik bercuti kasi ole-ole...
    kalau tak siram boss...hahahaha
    datang dari hanif bloglist

    Hanif bin Idrus Blog

    ReplyDelete
  18. biasa buat dulu dah..tp bos bukannya bercuti...dah rasa macam bibik pun ada sampai toilet dia kena basuhkan..heee

    ReplyDelete
  19. aisey keje apa sampai kena siram pokok?:)

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D