21.2.12

Dah kenapa pulak??


Aku dah buang fibox. Buat sementara ni takda tempat dah nak shout2 ye. Semuanya gara2 gatal tangan tukar nama kat fibox tu. 

Semalam aku pi blog sapa ntah...dah lupa. Tapi aku dah biasa bergurau2 dengan blogger tu, konon nak berguraulah...aku tukar la nama kat situ kejap buh 'Datin's' kejap aku tukar 'Timah' la. Tapi semalam aku tukar nama ni "K.Niza comey...tak gitu??" Alih2 terus takleh alih dah! Eh? terus hang aku punya fibox tu tak jalan2. Mungkin sebab panjang sangat kot. Entah la...

Aku try pi blog yang ada fibox... semua sama, aku takleh shout apa pun. Sedihnyaaa.


fibox prettywritefibox azzaazmanfibox elinfibox senget
Dua tiga kali aku buang pastu setting balik kat akaun fibox tu tetap takmo..degil noh! Tapi takpalah..dah pedap pun. Try register cbox tapi mcm banyak songeh plak..aihh tak reti aku nak setting dia, pening palo den. 

Apakah aku sudah di blekliskan oleh fibox??? Hishhh...gatal sangat tangan ni. kepok3..tampaq dia!

28 comments:

  1. eh tak2 jgn wat pape..mmg kadang2 fibox cmtu..dulu kite pon alami bnda yg sama..tp lama2 die boleh..tp sbbkn x sabar terus kite buat cbox..

    ReplyDelete
  2. boleh jugak try busuk hehe
    http://shout.busuk.org/m/

    ReplyDelete
  3. mcm2 la hang ni niza... :)

    ReplyDelete
  4. haha sabaq na kak.
    smlm sakan main timah timah kat blog dina haha

    cool dulu kak.nanti2 ok la tu ^^'

    ReplyDelete
  5. mai umah kak,kat tmn kenari ni...leh akak msk laksa utk niza...

    ReplyDelete
  6. ha tu la awat gatai sangat tangan ang tu hehe tp fibox selalu problem la beb try lagi nanti k

    ReplyDelete
  7. booo..
    pandai muka anda.. haha

    ReplyDelete
  8. slalu gak jd cmtu..pastu tunggu lama skit ok dah :)

    ReplyDelete
  9. dina: haha..baru igt, kat blog dina la yg akk tukar nama tu kan...hehe

    Kamsiah: Kak! cantikkk! dekat sgt umah kita...nt raya jemput lg tau. hehe

    phat: Tgn aku dah lama tak bergaru...tu pasal la..:P

    Obi: Hang jgn nak pandai2..pi hapdet cpt. satgi penuh TL hg dgn tweet akk kot.

    ReplyDelete
  10. hahaa..lawak pun ada!
    niza comey....

    ReplyDelete
  11. haha ye la kot sis..penuh komen timah plus kak niza comey..hahaha

    ReplyDelete
  12. fibox ka, cbox ke, shoutbox ke... semua uncle tak pandai buat... sebab tu blog uncle basic je... haha

    ReplyDelete
  13. fi box memang problem..asik hang ajer.. tukau cbox..cun!!

    ReplyDelete
  14. guna ishoutbox lah kak..macam eca punya......leh wat sticky post lagi.muahahahah XD

    ReplyDelete
  15. Mungkin ayat 'comey' tu kena block kot ekekke :P

    ReplyDelete
  16. xpe. blogger hot xde fibox pon xpe.. heee...

    kan ad yg jenis2 lain lg... hmmm

    ReplyDelete
  17. hahaha...tu laa pasal...takpe..fibox xboleh...cuba yang lain....:)

    ReplyDelete
  18. pening dengan chat box,
    last2 tak guna dah.. huhu~

    ReplyDelete
  19. kenapa ga pake CBox aja?

    ReplyDelete
  20. aha kak..kite rasa fibox prob.sb
    mmg mcm tu..kdg hang tak tentu psl.
    akal buat la cbox.
    nanti hari hari kite post "kak niza hot woiii " hahaha

    ReplyDelete
  21. ahaha..gaduh dengan tangan pulak ke kak..oo..ya akak ada guna nick timah aritu kat fibox yana..hehe..camtu pulak ya fibox ni..tak nak la tukar2 pasni takut kena bann..hee..

    ReplyDelete
  22. Hahahaha...

    Sy tak suke mende alah tu. Dulu ade kat blog sy. Tp sy decide nak buang je. Bt berat blog sy je.

    ReplyDelete
  23. haa tu la gatai tgn lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  24. kak niza,fibox lawa tapi biadab..bertukarlah kepada cbox..haha

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D