10.2.12

Mangsa Rogol



Semalam dahla tido tak berteman, lepas tu di ulit mimpi cemas...orang pecah masuk rumah dan ceroboh pulak masuk bilik. Nampak bayang 2 orang jantan keparat..sorang pegang kepala sorang pegang kaki. Hampir2 kena ro... ro... rogol!! Nak sebut perkataan tu pun aku tak sanggup. Takut ya amats! 

Tapi dalam meronta2 tu aku menjerit... tapi macam susah je nak keluar suara tu, tersekat2. Yang pasti aku menjerit... Tolong! ustazz! Tolong ustazzzzz!! Tapi aku terjaga sebelum sempat aku di apa-apakan. Masih terkejut. Aku pandang disekeliling bilik. Alhamdulillah, syukur...cuma mimpi. Walaupun cuma mimpi, tapi saat2 cemas dan menakutkan tu macam real je.

Masa aku terjerit2 tu mungkin aku nak panggil pak imam yang dok sebelah rumah aku tu. Sebab suami aku kan takda semalam. Ya Allah, macam tulah agaknya perasaan cemas dan takut yang jadi pada mangsa2 rogol atau mungkin lebih dari itu yang diorang rasa. Kita tak rasa, kita takkan tahu cemana perasaan diorang. Takkan sama walupun kita cuba letakkan diri kita kat tempat diorang.

Korang pernah alami mimpi buruk? atau mimpi seram, mimpi menakutkan dan mencemaskan?? Jom kongsi... 




#Nak letak gambar mangsa rogol, try google...sekali keluar gambar2 mangsa rogol yang.... MasyaAllah, tak sanggup nak tengok...ngeri!! Kejam betul!!

19 comments:

  1. tkmo la tgk gambo cemtu..ngeri..akk penah mimpi tumbuk hantu bungkus..rasa melekat je gigi taring dia kat tangan..perghhh,giler seram mimpi tu dalam hidupku..ludah 3 kali at the left side

    ReplyDelete
  2. mimpi dikejar byk lembaga yg tak jelas rupanya..huh, penat berlari! dah le nak baca ayat suci tak terkeluar..

    ReplyDelete
  3. semalam ita mimpi nampak kete yang terbakar hangus....ntah lah..

    ReplyDelete
  4. hahaha . mimpi jee upanya. hahaha

    ReplyDelete
  5. pernah gak mimpi yg menakutkan.. bukan sahaja cemas.. malah..smpai berjaga pon berterusan menangis..

    bukan sekadar mimpi mainan tidur..tapi mimpi tu mmg diganggu makhluk halus..

    ReplyDelete
  6. seram gila mimpi macam tu kan kak?...hati2 kak bila duk sorg.pastikan rumah terkunci..HP on je...kredit pastikan ada,so klu ada apa2 leh call hubby akak.

    eca pena mimpi nampak 'sesuatu' dalam gmbr...pastu,'sesuatu' tu pula duk elok je berdiri kat tepi eca masa eca online.sejak dari hari mimpi tu,berapa minggu tak ambil gmbr lagi.hahahaha XD

    ReplyDelete
  7. mak aih. ngeri mmpi mcmtu.. kunci pntu tingkap smua ye.

    ReplyDelete
  8. err x penah pulak mimpi seram mcm tu
    hati2 taw akak duk sorg2

    ReplyDelete
  9. seramnye mimpi mcm tu..lg2 bila duk seorg2 kat rumah...minta dijauhkan dari perkara2 tak diingini..

    ReplyDelete
  10. mesti tido tak baso kaki ni..

    ReplyDelete
  11. @Encik Fikhri: konpem basuh, klu tak basuh mmg takleh tidoq

    ReplyDelete
  12. mainan syaitonnnn tu jeee..laa dah tukaq environment kaaa?? sweet jgk~~

    ReplyDelete
  13. waaa...kak niza, 4hari kami tak jengah blog, sudah tukar wajah maaa...header romantik gilezzz....hihih

    ReplyDelete
  14. Jauhkan benda2 ni berlaku kat kita...
    Tapi kat aku tak per...hehheheh ( jokes ..)

    ReplyDelete
  15. perogol mmg x berhati perot

    ReplyDelete
  16. x pernah mimpi camtu.selalu mimipi jumpa lembaga je..

    ReplyDelete
  17. jgn dikenang mimpi yg buruk..kenang2 yg indah je

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D