12.2.12

Mari puji memuji



Sebelum tu kan, nak tanyalah...korang perasan cantik tak blog aku sekarang? Cantik kan? kan? kan? Okelah..aku je yang perasan... cantiknyalah hai blog ni! (buwekkk) Lagi2 tang header tu.... siap pancung kepala cik abam lagi tu. Haha..kejam sehh! Tapi takdak niat pon nak pancung kepala dia, dok adjust puas dah tapi takleh nak masuk gak kepala yayam aku tu. Kalau pendek sikit okelah.. ngam2 boleh masuk dalam header tu dengan kepala sayam sekali, kan? Hohoho

Dua hari aku dok adjust menatam ni. Jenis tak reti sama kan, ambik masa la jugak. Lagipun nak update punyalah malas ya amats jadi kesempatan tu aku tukar la template tu dan ejas sana ejas sini sikit. Manusia macam aku ni jenis cepat cemuih. Takleh tengok benda yang sama ja... mata cepat rabun dan rimas. Mujur dengan cik abam tak jadi lagu tu, kalau tidakkkkkk.... aih, mintak simpanggglah. Cinta mati nih! kih3


Template yang lama ni pun aku sayang jugak. Lama dok pakai dia...dari kaler coklat cadbury jadi kaler pink panther dan akhirnya sampai jadi merah ang2. Sangat berjasa. Mekasih...muah3.


#lelong, lelong...ada ke orang nak beli? harga kira cincai saja :P

15 comments:

  1. wawawa shweetnyew gambar header baru :p

    ReplyDelete
  2. terkejut datang sini dah lain..patut la tak update rupanya tengah edit rumah..header romantik habih..

    ReplyDelete
  3. waw warna cekelat, lawa I like cekelat..thanks niza header tu..cun2, nti nk try tampal..thanks again :)

    ReplyDelete
  4. alololo...suweet nye header tu :-)

    ReplyDelete
  5. WOWWW!!! cantik dan menarik template baru ni..header romantik gitu haha

    ReplyDelete
  6. dulu iqa mcm tu la...nak tuka wajah br rasa sayangggg je.tp lama2 ok.
    haha.tp kakkkk.header romantis bagai.
    eceh.mcm org muda bcinta :p xpe,halal
    ok pe kale blog pun cun.kikiki

    ReplyDelete
  7. woahhh ingatkan sesat ke tanjung daawai...ropenya blogger cun yg romantis...dok puji nih...
    err suka jgk!

    ReplyDelete
  8. nanti la kami ada cik abam..nak buh gak eh...hehehe

    ReplyDelete
  9. masuk tadi dah pelik dah.apesal takde kepala..tekan-tekan gak kot2 terkeluar balik..haha

    ReplyDelete
  10. wah cantik template,menampilkan unsur2 romantik..gaya penulisan pun saya suka ..

    ReplyDelete
  11. header yg berbau romantika!!

    saya pun slalu tukar rupa blog..sbb mudah bosan.

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D