14.2.12

Si dia



Pernah tak rasa tersisih bila si dia tak telefon dalam sehari? Mesti la rasa kan! Bukan rasa tersisih lagi dah, mungkin lebih dari tu...merajuk kot dan paling teruk mengamuk. Betoi kan?

Tapi takyahla fikir yang bukan2 sangat, adakalanya dia pun teringin jugak nak habiskan masa dengan kawan2...nak lepak sama2.

Walau sesibuk mana pun dia, percayalah... korang tetap ada dalam hati dia. Time dia nak tidur, mesti dia kenangkan korang dulu sambil2 tersenyum membayangkan cutenya korang. Heh.

Tak percaya? jom kita tanya sang lelaki ataupun cuba tanya dengan dia sendiri!

suka tengok crita Vanilla Coklat. Sweet kan?

21 comments:

  1. tak pernah rasa macam tu..zaman bercinta2 dulu pun tak de rasa gitu..mungkin sebab akak ni memahami..baik kan??

    ok pi muntah cepat..ehehhehe

    ReplyDelete
  2. tak pun kak...sebab pk dia tak jadi laki kami lagi...hehe

    ReplyDelete
  3. #gengtaktengokvanillacekeleat




    kekekekekek

    ReplyDelete
  4. lupa aih nengok vanilla cekelat..

    ReplyDelete
  5. terlepas dah vanila coklat balik keje lambat...kadang terfikir jugak...tapi die mungkin perlukan ruang atau sedikit kebebasan...just be understanding....

    ReplyDelete
  6. ye..betul.sentiasa dalam hati..ceewah..haha

    ReplyDelete
  7. saya pun suka tengok drama nih
    sebab kelakar
    :-)


    P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

    ReplyDelete
  8. setiap masa nak msg kol susah la kn
    kdg2 kita perlukan masa utk kita

    ReplyDelete
  9. masalahnya sidia dah tak perlukan kita lagi.ermm

    #suka vanila coklat tu..hehhee

    ReplyDelete
  10. tak tau nk tanya sapa..!


    takpernah tgk vanilla coklat.. =__='

    ReplyDelete
  11. vanilla coklat tengok on off je... ok jugak citernya...

    ReplyDelete
  12. Kita sentiasa dihatinya.. :)

    *suka citer ni..sweetlah diorg dua ni..^^

    ReplyDelete
  13. Tak pernah tgok filem ni huhu

    ReplyDelete
  14. ooohh suka sgt citer tu kan..kan.. moon yg xlayan citer melayu pon bleh terlayan citer tue.. hehehehehe~

    ReplyDelete
  15. is suka juge vanilla coklat... hohoh

    ReplyDelete
  16. macam tu ka? klu camtu alhamdulillah ^^

    tkleh nk tgk VC mlm td, cik abe tgk bola.. T__T

    ReplyDelete
  17. ini n3 ttg VC atau husb n wife :)

    kalau elin skg nih mmg mls nak pk..
    dulu masa bercinta setiap hari cal..setiap jam.

    tp bila dah kawin sehari pun belum ttu call..yer lah hari2 jumpekan.
    kkdg elin akan buat mengada.."ayg ari nih pening sgt mcm nak pitam"

    terus menerus call..hahhhah..baru jiran sebelah kerusi nih jeles.
    huhuhh

    apa pun think +ve ttg sidia.

    ReplyDelete
  18. merajuk2 time bercinta mmg biasa..hehe

    *suka jugak tgk vanilla coklat..dulu 1st tak tgk..bila dh tgk, terus jatuh cinta..hehe

    ReplyDelete
  19. suka tengok... sebab yang berlakon ni sweet je orangnya...

    ReplyDelete
  20. dulu pernah la kak..sekarang ni xde masa nak rasa tersisih pun.hehe

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D