3.2.12

Stress!



Setiap manusia hanya ada dua tangan dan 2 kaki sahaja. Betul? Yang menghairankan, kenapa manusia pun tak boleh faham kemampuan tulang empat kerat manusia lain sehingga dikerah tenaganya habis-habisan dan tak ubah seperti robot. 

Tapi kalau macam ni cara dan gayanya, robot pun boleh hang! Ada jugak orang bodoh bangang gitu!!




#Maaf, terlalu stress! 

18 comments:

  1. hmmm knp kak? akk sabar eh kak.namau stress taw.

    ReplyDelete
  2. Sbr. Org kate, stress sgt boleh jdk tua!

    ReplyDelete
  3. manusia kadang2 selalu mahu yang terbaik untuk diri sendiri tanpa fikir tentang kepayahan orang lain..:P

    ReplyDelete
  4. sabaq2...kita ni haa taip pnjg2 tiba bila publish xkua ape2 kat blog. penat dok edit publish je dr td...stress!!!

    ReplyDelete
  5. dengar lah lagu ni....


    http://www.youtube.com/watch?v=uf5Qq0O18Pc

    ReplyDelete
  6. stress bukan utk di hapus ..tapi utk di urus :) sabar k

    ReplyDelete
  7. pencen je lah kak cepat2..haha..bia cik abam sara..

    ReplyDelete
  8. bos tu tak pernah rasa jadi org bawahan kot!
    sbb tu tak memahami..

    ReplyDelete
  9. @rara: penat la rara klu hari2 keja camni.. ;(


    @Fara: Tak boleh dah tahan...mcm meletup ja ni


    @Diana: betul kak..nak melawan takda kuasa ;(


    @Paris: Cuba dan terus cuba. gud luck!


    @Gedek: thanks uncle..nk dgr pun tak sempat.


    @Mohdhazlan: Mekasih...klu hari2 cemana nk uruskan?


    @Fik: Lambat lagi nk pencen..dah sign opsyen...25 thn 3 bln!


    @Ujie: Dia pun dari bawah, tapi tak sedar diri punya org. Patutnya belajar dari pengalaman yg ada.

    ReplyDelete
  10. kak sabaq na...p balik amik angin kt SIKney la...bg sejuk sket perasaan tu =)

    ReplyDelete
  11. Inilah dugaan pekerjaan...
    Kejap suruh buat ni..kejap suruh buat itu..
    last2 semua tak dapat buat..kalau buat pun tak perfect!!
    last2 kita gak yang problem....hahaha
    Bila kata tak der masa...nanti dia cakap please plan your job!!! Panas telinga..

    Faham...faham...pernah kena situasi macam ni

    ReplyDelete
  12. ni mesti kes bengang kt bos ni

    ReplyDelete
  13. akak dulu bengang ngan bos terus benti...jgn jd mcm akak yea..hehe

    semuga niza beroleh ketenangan..dan semuga bosnya bertukar jadi baik dan bertimbangrasa..aminn (susah nk dapat bos camtu kan )..sabar yea

    ReplyDelete
  14. ni kalau komen agak2 bole ilang stress x?

    *cuma nk ckp hai kak
    :)

    ReplyDelete
  15. takmo3..takmo maah2...keh3 saja cakap xterus..ngee

    ReplyDelete
  16. setiap manusia juga mempunyai 2 otak..bezanya beku dan cair..kalau otak beku, mmg susah untuk memahami tentang tulang 4 kerat..haha

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D