25.2.12

Tak tahan, dah rindu sangat!!



Hari ni ada karnival 1 mindef kat Padang Kota kan?? Tapi aku tak menghadirkan diri pun masa pelancaran pagi tadi. Mujur tak berjanji dengan sapa-sapa...hehe. Tapi, aku akan pegi kejap lagi... tengah tunggu cik abam balik keja nih. 

Sebaliknya awal-awal pagi tadi aku dah pecut balik kampung. Sebab cik abam aku kan keja, mesti boring dok rumah sorang jadi aku pun balik kampung je. Lagi pun dah lama tak jumpa buah hati yang menggeramkan aku tu, Amni. Berjejeh-jejeh air liur rindukan dia. ???? Geram dok terbayangkan betis macam paha ayam tu. ekeke.




Nampak tak betis, lengan Amni tu..berketak2 kan..geram aku! Bagus Amni ni, tak banyak kerenah dia.. nangis bila lapar je. Kalau mak dia nak masak, baringkan je dia depan tv... dia tengok je tv tu. Tapi sekarang dah boleh meniarap. Tak boleh la nak biar lagi dah.

Okelah, nak kuar dating pulak ni. Esok baru aku singgah blog korang ye. :)

12 comments:

  1. ni ka rupa puan niza??? hehe

    ReplyDelete
  2. Eh, bukan. Ni mak nya Amni.. tapi muka sy mcm ni jgk la...hehe

    ReplyDelete
  3. Ingat ini lah muka sebenar Niza haha..cuba try upload muka sebenar pulak, amcm ada bran? :P

    ReplyDelete
  4. heeeeeeeeeee~ comelnyaaaa! nak cubit2 pipi tu...hehe

    ReplyDelete
  5. Elih: sila berikan tumpuan kpd Amni ye...hehe

    Mr clive: geram kan?? nk cubit sentiasa je klu bleh.

    ReplyDelete
  6. ramai stalker akak nk nengok muke akak ni..haha..bahaye2..

    ReplyDelete
  7. huhu. comelnya,,, tembam macam adik L. huhu

    jom baca sebentar..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/ko-buat-maksiat-semua-kena.html

    ReplyDelete
  8. wa syak budak tu dipaksa tgkap gambar ngn kak..wa dgr dari ati kecik dia.heh

    ReplyDelete
  9. alo alo memang geram tengok amni...

    ReplyDelete
  10. nama dia sedap, budaknye pun tiut tangat,eyhh geramm tgk budak tiut2 ni..ingatkan niza yg dukung amni td :)

    ReplyDelete
  11. aduu..comelnya dia..muka sempoi jer..hehe..ingtkan akak tadi..maknya cun..mak saudarnya pun lg lah cun ni kan..semua dok stalk pic k.niza ni..hehe

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D