14.3.12

Bila sudah slim....



#Sebelum dan selepas..



#apakata anda?

20 comments:

  1. kemanisan dunia selalu melalaikan..
    dia perlu bimbingan.

    ReplyDelete
  2. lucu yeah
    http://insanicita.blogspot.com/2012/03/yahbegitulah.html

    ReplyDelete
  3. nak kata..lebih baik tak payah kurus lah kalau kurus boleh menjerumuskan kita ke lembah kehinaan..:)..nak kurus sebab nak cantik di depan manusia jer..gemuk tapi Allah sayang itu lebih baik..

    ReplyDelete
  4. apalaa tu laa byk sy tgk kat london management tu.bila gemuk tutp semua dh kurus err =.=

    ReplyDelete
  5. bila slim boleh tunjuk dekat orang ke??

    baik gemok je la, slim byk dosa camni

    ReplyDelete
  6. lorh .. bek tayah pakai tudung lau gtu -.-

    ReplyDelete
  7. mungkin slim di betis saja?
    manusia manusia

    ReplyDelete
  8. terlupa nak pakai stoking la tu.

    ReplyDelete
  9. Salam.
    Ada jugak yang sebelum tu pakai baju kurung (mungkin nak tutp saiz badan) lepas dah slim, pergh..perempuan tengok pun segan.
    Kawan ada cakap, agaknya sebab tu lah Allah bagi badan dia besar, kalau badan dia kecik, mungkin dia akan pakai baju kecik2.

    ReplyDelete
  10. freaking true. nak lawa boleh,tapi biar yang berlandas kn islam.:) nice info.keep it up.!

    ReplyDelete
  11. Eh, nmpk mcm berbulu je betis tu...eeuuwwww!

    ReplyDelete
  12. Iklan produk pelangsingan memang selalu 'menyakitkan mata dan hati'. :(

    ReplyDelete
  13. bila dah slim tu mestilah nak tunjuk..hehe.

    ReplyDelete
  14. agaknya kakak ni dah kelabu mata..tak tau nak pilih baju yg seswai bila dah kurus..semoga dia berubah kepada kebaikkan..aminn

    ReplyDelete
  15. alamak kakak nyh !! dulu mase gemuk pandai pulak nk tutup2 aurat then bile dah slim pandai jugak nk tunjuk2 aurat,, ape gune cantik law byk buat dose !! pikiaq dulu sblom buat pape.. !!;)

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D