12.3.12

Buffered Earning 2012



Kebetulan hari takda apa nak post. Jadi, nak cerita pasal BE la untuk 2012 ni. Dah masuk bulan Mac baru nak dapat. Apapun, Alhamdulillah, macam tahu-tahu je Nuffnang ni yang bulan ni adalah bulan peningkatan bagi aku. Peningkatan? Ohyam! peningkatan umur yang akan menjangkau lebih dari 30! Hah? Alamakkk... 

Tapi takpa lah, bersempena dengan BE yang Nuffnang bagi ni makanya aku anggap ini sebagai rejeki. Tapi bukan dapat satu BE, bukan tiga BE tau? Tapi dua BE sekaliguihh. HeHe. Aku pun tak perasan bila masanya BE ni muncul tapi semalam aku berdebar-debar sekali bila buka Nuffnang. Ternyata... Alhamdulillah, murah rezeki. Huhu




Oke, harus bekerja keras lagi. Jom blogwalking..Hihihi


20 comments:

  1. tahniah..macam byk rm tu..belanja pasemboq sebesen..hoh? :D

    ReplyDelete
  2. thn ni da byk be sy jd me -.-''

    hahaha jarang jenguk blog pye psl .

    ReplyDelete
  3. npe xnmpk jumlhnye.. hehehe.. papepn tahniah la.. murah rezeki..

    ReplyDelete
  4. sekali nampak entry akak ne..laju je buka nuff...BE xde tpi earning naik sikit.oke lah....

    btw,tlg2 klik eh,eca nak cashout nuff.heeheehee :)

    eca klik nuff akak :D

    #hari ne tebalkan muka nak minta klik.hahahaha

    ReplyDelete
  5. sy ni satu haram BE pon x pernah dapat !

    ReplyDelete
  6. wah ang dapat 2..aku baru dapat 1 ja

    ReplyDelete
  7. Fuioooo dapat 2 sekali WOOOAHH

    ReplyDelete
  8. Tinggi sgt trafik pun tak dpt BE, rendah sgt trafik pun tak dapat BE..Nuffnang suka yg sedang2 je trafiknya..:) tahniah Niza ^_^

    ReplyDelete
  9. JOM MENONTON , TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
    TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda

    ReplyDelete
  10. patutlah kita ni tak penah dpt BE..sbb tak penah berdebar bila buka nuff!

    ReplyDelete
  11. olor bakpo censor tuh?hehe..nak gak tgok..pembangkit smgt tu..:)

    tahniah k.niza..rezeki jugak tu..yana dapat bulan lepas pahtu la ni takdok be dah..redha jer lah..hehe

    ReplyDelete
  12. azzah dpat satu je..sbb da jarang update kot..

    ReplyDelete
  13. wah.. x penah pasang bnda ni. xtau sgt. hehe.

    ReplyDelete
  14. hoho kencang ko Niza..kudaku lari gagah berani *tetiba masuk lagu kak Saripah Eni plak

    *baju ko saiz M kan?

    ReplyDelete
  15. semoga dengan BE yg diperolehi tu, dapat merangsang semangat untuk lebih giat menghasilkan entry... selamat maju jaya ye...

    tumpang seronok...

    ######

    terima kasih sudi menjadi ahli GPK. Sokongan anda amat kami hargai... Buat pengetahuan tuan/puan, GPK sedang giat menjalankan segmen blog rakan-rakan Gerila Penulisan Kreatif. 3 blog bertuah akan dipilih secara rawak untuk diiklankan stp minggu.

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/blog-rakan-gerila-penulisan-kreatif.html

    Insyaallah, sama-samalah kita mendorong dan menyokong. jemputlah ke blog saya. sudilah komen atau tinggal jejak di mana-mana.

    iklas dari,
    pengasas gerila penulisan kreatif

    ReplyDelete
  16. hahah untuk aku pulak.dah putus asa mengharap BE ni...da lama xdapat.malas nak mengharap da...hhaah XD

    ReplyDelete
  17. tahniah k.
    lepas ni boleh dpt lebih byk lagi

    ReplyDelete
  18. haha..harap akak cepat2 dpt buffered bnyk2..nnti leh saye dtg melawat akak

    ReplyDelete
  19. anda dijemput!

    http://darahmalaya.blogspot.com/2012/03/contest-budi-bahasa-budaya-kita.html

    ReplyDelete
  20. alhamdulillahh.. seronok tgk kwn² dpt BE

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D