26.3.12

Hari Kelahiran



Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah banyak-banyak sebab masih berpeluang melihat dunia hingga ke hari ni. Berpeluang lagi untuk merasai segala nikmat dari Allah dalam kehidupan ni. Dan semoga aku dikurniakan iman yang sempurna, akhlak yang terpuji, pekerti yang mulia, umur yang bermanfaat, rezeki yang halal, ilmu yang berguna, jodoh yang membahagiakan dan hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat. Amin. 




Dah 31 aku tahun ni. Makin bertambah umoq makin aku suka. Makin aku rasa hot. Huh, dok tak abih-abih dengan hot dia je kan? Haha. Nak buat cemana, dah aku dok rasa camtu sokmo. Huhu. Bangga pun ada bila umoq dah makin bertambah aka tua ni. Aku rasa camtu tau.. pelik ke. Tak pun kan? Korang lak rasa cemana?

#Terima kasih kepada semua kawan-kawan blogger yang wish kat facebook. ;)

8 comments:

  1. selamat hari lahir.. semoga panjang umur & dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  2. hepi bzday kak...moga sihat, bahagia dan dikurniakan cahaya mata..insyallah ^_^

    ReplyDelete
  3. sempat lagi ni!

    semoga usia drahmati..rezeki dberkati..
    hepy burfday kak niza:)

    ReplyDelete
  4. selamat hari hot kak niza..memang hari-hari la akak panas lepas ni.makin berusia makin hot katenye..haha..

    ReplyDelete
  5. aku kena panggil ang kak niza la no hehehe

    ReplyDelete
  6. lagi sekali,
    selamat hari lahir kak niza.
    usia dan rupa jauh beza yuuu.haha

    ReplyDelete
  7. makin berumur makin matang..tu la kena bangga..kikiki..

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D