1.3.12

Hari Tentera Darat





1 Mac 2012

Selamat Hari Ulang Tahun Tentera Darat ke-79 kepada semua warga Tentera Darat.
"1 Angkatan: Tetap Gagah Tetap Setia"




18 comments:

  1. dah 79 tahun rupa nya.
    lamaaaa..1 angkatan 1 malaysia.
    eceh... -.-

    ReplyDelete
  2. Gagah Setia!
    Gempur Wira!

    ReplyDelete
  3. Harimau Malaya yang sebenar! hoho

    ReplyDelete
  4. ada celebration dop kak?
    k.niza dok area mana?anak sepupu yana pun kerja ni jugak..tapi dia gombak rasanya..norussila nama dia..kot2 akak kenal..hehe..tp dia bahagian nurse2 ke apa namanya kot..

    ReplyDelete
  5. eh xigt akak dok utagha?hahaha

    ReplyDelete
  6. eh, yana ni..hehe.
    cuba tanya dia 'intake' berapa?

    ReplyDelete
  7. selamat2 aku pernah pegang senapang paint ball je hehehe

    ReplyDelete
  8. bersuami tapi belum beranak. 30, masih hot kot! :P

    aku tertarikk..ahaha..tak menahan tol

    ReplyDelete
  9. slamat hari ulangtaun buat pejuang2 tanahair!

    ReplyDelete
  10. kakak...


    selamat berjuang..!!

    hihihi...

    ReplyDelete
  11. "1 Angkatan: Tetap Gagah Tetap Setia" (that's the best tagline ever). selamat berjuang buat nusa, bangsa dan negara ;)

    ReplyDelete
  12. teringat masa sekolah kena bayar duit singgit bila time hari tentera..

    ReplyDelete
  13. Selamat ulangtahun tentera darat ! selamat bjuang utk negara..

    ReplyDelete
  14. Selamat Ulangtahun TDM..tadi ada kt dalam tv.. :)

    ReplyDelete
  15. selamat hari tentera darat..my hubby dah tido terlentang sebab penat berkawad pg tadi

    ReplyDelete
  16. hari ni hari tentera darat ke?

    baru tahu!

    ok selamat hari ulang tahun wahai tentera-tentera darat sekalian! :)

    ReplyDelete
  17. Selamat Hari Pejuang Negara!!

    ReplyDelete
  18. Selamat Menyambut HUT TD Ke -79 Niza.

    pagi 1 mac baru ni semua anggota MKTD kena p menonton kt Dataran PTD, perbarisan (statik) yang sempoi tp bermakna.

    Apapon, utk warga TD - Selamat Nyambut HUT TD 79.

    11 Mac ni HUT PUTD plak.. =)

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D