28.3.12

Penah makan Donat Pisang? meh try


Chef Fiq
donutpisang.blogspot.com
Kalau donut pisang yang betul aku pun belum penah makan lagi. Eh, tapi ada ke jual donut pisang?? Macam tak pernah nampak je. Huu. Tapi kalau donut pisang macam kat atas tu aku pernah la... bukan pernah makan atau beli sebab dia tak jual donut yang dimaksudkan tu tapi aku pernah berkunjung ke situ. Pernah? Eh, selalu la...pengunjung setia kot! 

Try la pegi... best sangat! Orangnya emcem bak Eron Ajis. Kenal Eron Ajis? Takyah pikir sangat la sebab dia pelakon yang tak wujud. Kalau Aaron Aziz kot ya!! Amboi, kemain jeling peminat-peminat aaron aziz sekelian... ingat aku kata kat pelakon kecintaam depa la tu. Huh! 

Yang pasti, pemilik bukan.blog.lucah tu sangat tak sombong tau, senang berkawan. Setiap komen - komengan pasti akan dibalas dengan kata-kata yang manis dan mesra...haa gitu! Apa lagi eh ayat yang biasa orang guna untuk bodek? Ahh, cukup dah tu. Bodek banyak-banyak bukan dapat pun makan donut pisang tu. Terliur gak aku. Eh, jom lah berkenalan dengan ENCIK FIKHRI.

18 comments:

  1. eh dia tu hensem ke? tak nampak hensem pon..comel saja ada lah..beliau itu memnag tak sombong..tengok saja di blog saya dialah pengomen tegar walaupun baru dua bulan mengikuti perkembangan blog saya,,,gitteww..nak suruh orang trjah blog sy juga gamaknya..strategi sangat..

    ReplyDelete
  2. dah lama folo sini tapi tak berkesempatan nak komen. kalau betul2 ada donut pisang tu agak2 boleh tahan gak rasanya nanti.
    http://awieomar.blogspot.com/2012/03/pemimpin-dunia-paling-kejam-siri-1.html
    jemput la singgah ye :)

    ReplyDelete
  3. ala akak ni comel la..rase nak pengsan pulak akak menjual blog saye kt sini.haha..boleh la claim hadiah mega-mega dari saye kalo saye mampu..wahaha..

    ReplyDelete
  4. awie omar..nantikan saja la kemunculannya..anda pasti terpegun...ngeeee

    ReplyDelete
  5. frust...ingatkan entry menitikkan air liur..


    tidak..! tidak..!!

    cepta2 gi blog beliau..kot2 ada pluang nk ngurat..

    ReplyDelete
  6. weyyy..jum kita try nak buat donut pisang..leh lawan tak dgn kek pisang..mcm lari tajuk je komen ni..

    okeh2 nak p jd silent reader jap kat blog dia..



    silent reader la sangattt kan tp habaq kat sini :P

    ReplyDelete
  7. sama harapn dgn miss senget

    igtkan ada gambar yg bakal mengecur air liur

    hancur harapan

    ok, terjah juagk

    ReplyDelete
  8. la.. igtkan resepi donut pisang tadi. hahaha

    ReplyDelete
  9. blog haku ni ntah apa jadi ntah kat feednya. tak terhapdet segala new entri aku. dah 2 bulan da camni.

    ReplyDelete
  10. baru nak feel feel lapar hahaha

    ReplyDelete
  11. geli pula baca.
    kembang la kau fikkk.hahaha
    ni lah rosmah syg.ahaha.

    ce akak buat resepi donatpisang lak

    ReplyDelete
  12. bujang lg ke kak?hahahaha..

    ReplyDelete
  13. Eh? Review blog ka? Heheheh...

    ReplyDelete
  14. tapi sy penah makan pisang perisa donut..kak ajim makan??haha

    ReplyDelete
  15. dia ada juai kek pisang dak?

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D