21.3.12

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger



KLIK SINI !!

Nampak banner besar gedabak tu? dan nampak jumlah RM yang terpampang tu? LIMA RIBU!! Banyak tu... macam takleh caya je..ehehe! Korang nak tak?? Moh, cepat sebab hanya untuk 100 blogger terawal yang berdaftar saja. Terbuka kepada semua warga blogger di Malaysia tak kira lelaki atau perempuan... semua boleh join. Kepada sapa-sapa yang berminat boleh KLIK SINI untuk tau terma dan syarat selanjutnya.

Sebelum ni aku tak penah join mana-mana segmen ke apa ke. Tapi yang ni aku nakkkkk jugak cuba nasib. Nampak sangat mata duitan kan? Ahh..lantak la. Haha

15 comments:

  1. Elih pun ada join jugak hehe..^_^

    ReplyDelete
  2. betul ke ni kak?
    jangan main main kan pasaan kite.
    xpenah penah iqa join segmen.tp tgk yg ni...terujaaa.haha

    akak join,iqa support.kalau menang kita share dua.deal....haha

    ReplyDelete
  3. rasa macam dah penah join blogger wanita ni dulu tapi lama dulu masa mula2 giler forum tp tk giler sgt dgn blog..btw good luck niza :)

    ReplyDelete
  4. aku tak mintak bnyak kak..klu ko menang banje aku cendol pulut je blh?hehehe

    ReplyDelete
  5. L doakan akak menang .. huuu. boleh belanjer L sikit.. huu. galaxy tab satu.=)

    ReplyDelete
  6. wahhh.nanti kalo akak menang, hadiah kita share eh

    ReplyDelete
  7. Hehehehe...suke betul promosi contest awak tu.

    =D

    ReplyDelete
  8. mai setengah kak...hehe

    miss u kak...lama kami tak jengok...badi balik kampung...keh2...

    ReplyDelete
  9. gud luck..gud luck..cam ramai je da join..

    ReplyDelete
  10. wah masyuk nyer hadiah nyer...

    ReplyDelete
  11. oohh..ni rupanya..takper xdok rezeki lg tu kak..hehehe

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D