7.3.12

Wordless Wednesday - Slurrrp!







#Lama dah ni tak makan. Ter'hingin plak tiba2...jauh tu order, naik belon lagi. Sabaq3..weekend ni aku nak 'bancuh' dia.

20 comments:

  1. X nah mkn laksa sarawak. Teringin nak mkn...

    ReplyDelete
  2. amboi3..order dari sberang?kt giant takde ke?

    ReplyDelete
  3. @Fara: sedap tau. senang je nk buat dia.

    @Fik:tak pernah nmpk plak kt giant..kebetulan ada kawan yg dok sana jadi kirim je la kt dia.

    ReplyDelete
  4. tak pernah makan kak...
    sedap ke?
    ceh ceh...siap berbelon panas lagi

    ReplyDelete
  5. Aiyoo..pagi tadi baru makan laksa sarawak ni, slurrrppp...mmg ada ummpphhh!

    ReplyDelete
  6. penah mkn..ia guna mee hoon kan?
    tapi masa beli dulu tu, mcm tak sedap..org tu tak pandai buat la tu.

    ReplyDelete
  7. hmmm xpenah mkn laksa sarawak.. teringin plak nak rasa

    ReplyDelete
  8. wah... uniknyer... tataupun... men bancuh je ke? aik? macam sempoi ja~ tak terbayang dek mata... nanti tangkap gambaq yang dah siap dibancuh pulak.. nak tengok ropa dia (^___^)

    ReplyDelete
  9. kira mcm bancuh nescafe 3 in 1 la ni yer...hehe

    ReplyDelete
  10. sedap ke??
    warna dia macam tu sebab ada kicap ke??

    ReplyDelete
  11. pastu makan dgn spegeti kan..eh tu laksa johor..tk penah makandua2 tk penah yg tau laksa penang dgn laksam kelantan :)

    ReplyDelete
  12. sedap la bg tekak sy ni smpi dh pandai bt sendiri dh. Bunyinya laksa tp guna bihun.

    ReplyDelete
  13. mengidam jugok ler..order ngan sape ni kan?tak pernah lg rasa laksa sarawak ni..mana lg sedap ngn laksa penang ni?huhu

    ReplyDelete
  14. semua benda dah jadi mudah bila ada yg segera begini....

    ReplyDelete
  15. kami dok sarawak pun x penah buat kak...penah makan ja...ada yg sedap ada yg x brapa...nak laksa teluk kechai gak....

    ReplyDelete
  16. xpernah makan lagi laksa sarawak..
    nampak cam sedap je..

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D