4.4.12

Alamak kecohhnyaaa!


Kabare kawan-kawan? Rasa agak lama tak hapdet. Demam, alhamdulillah dah oke. Tekanan darah kemarin dah turun, hari ni dia naik balik pulak dahhh. Tapi takpa, itu semua bisa di atur. Terkejut baca komen, hal kecik je pong.. kecoh je kan?   Wuuuuuu...

Tapi, sekarang tengah sebok uruskan hal rumahtangga dan kerja. Itu lebih pentingkan? Sampai takda masa dah nak hapdet tetiap hari macam dulu. Minggu ni sangat kelam kabut dengan persiapan untuk acara penting. Eceh, padahal baru je masuk keja hari ni. Apapun, haruslah utamakan yang lebih utama dulu kan? Blog kemudianlah.. Insyaallah, minggu depan kembali stabil seperti sedia kaluu.

Eh, rancak pulak bercerita hal sendiri. Ada ke yang kesahkannyaaaaa??? Takda pong kan? Sekali lagi...kecohh je lebih!! Ahaksss. 


#Yana, Shila akak oke la...takda apapun. Mekacihhhh :D

17 comments:

  1. hihihi...akak wat keje leklok..=)

    ReplyDelete
  2. caring kan kitorang..?

    kah3..

    ReplyDelete
  3. xpe la kecoh pon sbb ade yang peduli..
    tu la ingatkn akak da kne culik alien ke ape ke..slalu ade je update selang makan lunch ke,lepas azan subuh ke..haha..skali hilang brape hari msti la ktorang carik akak..

    ReplyDelete
  4. Waras..

    Takpe niza..update ikut sempat.
    Akak pun..

    ReplyDelete
  5. samala..sekarang update ikut suka hati..

    ReplyDelete
  6. tak kisahlah janji berupdate...:)

    ReplyDelete
  7. alamak akk pon tk sempat nak jenguk kawan2..harap niza sihat2 selalu :)

    ReplyDelete
  8. yer, btol.. utamakan yg penting dulu :)

    ReplyDelete
  9. mana bulih??abis kami ni sape nak jaga??

    ReplyDelete
  10. ada gak yg kisah, sbb ada yg komen...hik hik...

    :D

    ReplyDelete
  11. Kecoh lah haha ^_^ yg komen ni lah yg kesahkannya sgt :P

    ReplyDelete
  12. hehehe...bru je dtg blog ni...mesti dulu ary2 update kn?rjin2...hehehe

    ReplyDelete
  13. hehehe...bru je dtg blog ni...mesti dulu ary2 update kn?rjin2...hehehe

    ReplyDelete
  14. memang ramai yang kisah la kak..semer org pn syg k.niza ni..:)

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D