24.4.12

Kepada kawan-kawan yang sudi, silalah....

Add saya dalam kalangan g+ korang. Tapi janganlah tekan kat gambar atas ni, takkan ada punya linklink yang akan keluar sebab aku memang jenis yang tak reti nak melink'kan gambar tau. Nuuuu cuba jeling tengok kat sidebar belah kanan tu...yang atas tu haa, itu tempatnya untuk korang menekan untuk add aku. Bulih? Ala...free la. Tak rugi pun, boleh tambah kawan jugak. Hehe... Bolehlah kita bercitcat nanti. Pagi-pagi tadi dah bersembang riuh dengan Yana kat gugelplas tu. Seronokk rupanya..kan yana. 

#Facebook? dah cemuih...buka sekali sekala je. Tu pun sebab nak baca mesej dari peminat semata. *perasan tak? sukatilah kan.. Haha. Eh, twitter pun ada.. tuudiaa kat bawah sekali nuuu, tekan tau! :P


20 comments:

  1. is selalu ja bukak fb tapi tak aktif sangat.. sekali sekala da mud ja.. keh3 (^___^)

    ReplyDelete
  2. gugelplas ni apa sebenarnye..hehe...cam x faham sgt circle2 sume nih..huhu..

    ReplyDelete
  3. sama la..skang bz ngan google+ plak..hehehe

    ReplyDelete
  4. kemain lagi niza dgn yna ya..kerja pun smpat lagi chat. ^__^

    ReplyDelete
  5. hangout dgn gugel+ yer...
    eca pun ada.tpi tak reti betul dgn tu...malas hendak mengodek2x lagi.wkwkwkw

    ReplyDelete
  6. alamak..utk ap tu? nk klik pon xketi..hikhikhik cowi~

    ReplyDelete
  7. kemain ramai peminat dia.kemain...

    xnak add..sbb kite da xbukak g+.. *jujur*

    ReplyDelete
  8. alamak tk weti la gugel plus ni..tk study lg.. lembeb kan :)

    ReplyDelete
  9. ena xreti dan xfhm sgtlah google plus ni..dah sign up tp xaktif..hurmmmmmm...

    ReplyDelete
  10. saye ade akaun gugelplass ni kak..tp kesiankan tak reti guna..=___=

    ReplyDelete
  11. yup2..ahaha..jakun kejap main g+ nih..saper2 ada tu on jerlah..lagi syoik dari fb..teehee..
    oo bulih letak kat sidebar eyh..nak letak jugoklah..tq k,niza..

    ReplyDelete
  12. fb dh tak kecoh mcm dulu..tp google+ tak pandai lar pulak nk guna..kita tweet je lar

    ReplyDelete
  13. ok dah add niza, nnti add akak juga ya..:)

    ReplyDelete
  14. ade mnda ni tapi cam malas je nak gune. hehehe

    ReplyDelete
  15. add lah cik tikah jugak. hehe..

    ReplyDelete
  16. sy kn artis..artis mane add orang..hehe..akak add ye..

    *xbuat lg pon,xbosan lg ngn fb..best ek?kalo jadi platform pumpang ngn bloggers,leh gak..*

    ReplyDelete
  17. salam, kak mynza.. nak tanye sikit. tahu tak cara nk setting google friends connect dengan blog url. saya punye widget follower ade problem la.. x tau nk buat camna...

    ReplyDelete
  18. tite dah lama folo an an...tp xsuka lepak sana, mcm blur lagi...huh

    ReplyDelete
  19. nak tekan nie..sedia...........tunggu..............hehe

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D