14.4.12

Kerana AMNI


Sebulan lebih tak balik jenguk budak Amni... buat aku rasa rindu sangat-sangat kat dia sampai termimpi-mimpilah. Dari minggu lepas nak balik kampung tapi tak sempat. Jadi, pagi tadi bergegas balik kampung lepas suami pi kerja. Sejam lepas tu sampai kat Jeniang singgah rumah kakak aku dulu, dah tak sabar nak tengok Amni walopun kakak bagitahu dia pun nak balik kampung jugak tapi lewat sikit, tengahari. Terkejut tengok Amni sebab muka dia dah berubah, grrrr...geram! Dah lain muka dia, makin comels lorh! Mata tu.. mata dia, macam nak cungkil je kalo boleh. Haha. Rambut pun dah panjang...saja mak dia tak gunting, nak simpan sampai panjang. 

#Nak anak camni jugak. Heeeeee :P


33 comments:

  1. comel la kak..akak dah tukar bentuk blog lagi eh?hehe..

    ReplyDelete
  2. Arra: comel mcm makngah dia kan..hehe
    Ha'a...dah berapa kali tukar dh..jenis cepat cemuih..hehe

    ReplyDelete
  3. Bolatnyee mata dia..!
    Patut le mak ngahnya rindu..

    *kalau anak boleh order..mmg best kan niza..

    ReplyDelete
  4. Ujie: haha...kalo boleh la kan kak..nak order yang comel2 ja..hehe

    ReplyDelete
  5. Comel ^_^...mudah2an dpt yg comel mcm jugak ye Niza..jgn lah cungkil mata tu hahaha :D

    ReplyDelete
  6. kak..sile jangan cungkil mate die..kesian la tak comel nnti..haha

    akak amek je la saye jadi anak angkat.saye pun comel gak..wahaha..

    ReplyDelete
  7. Elih: Amin... mesti comel jugak hehe

    Fikhri: Awk tu dah besar lonjong..akk nak yg baby..hehe

    ReplyDelete
  8. comelnya sikecik ni geremnya..nk cubit pipinya leh x?hehehe

    ReplyDelete
  9. haha..akak ttibe rajen nk reply2 komen ek?akak refer kt komen box saye tu...saye pon blaja cilok kt orang lain gak la..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senang nak reply komen..
      hehe..bulih dh, terer pun akak..haha, mekaceh.

      Delete
    2. hah pas ni pumpang la orang2 dalam blog ni komen akak...haha..sonok le tu leh komen reply..

      Delete
  10. InsyaAllah byk2 lah berdoa

    ReplyDelete
  11. Muka dia macam muka saya waktu saya adalah seorang toddler (LOL)

    Nisa'

    ReplyDelete
  12. OMG....!! she's so cuteee... :)

    ReplyDelete
  13. ehhh..memang ada iras k.niza laa..serius!aduuu..comel banget!!meh sini nak gomol2 dia..haih dah la comel..mata bulat..tembam..putih lak tu..complete set!ahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geram kan kat amni? setiap hari dok teringat kat dia je.

      Delete
  14. Comelnya dia... bulat! :)

    ReplyDelete
  15. ololo comey nya amni, ni kalau niza bawak jln2 mmg org kata anak niza...Insya Allah nanti niza pulak dapat anak k ..aminn :)

    ReplyDelete
  16. waaaa...comel sgt..sukanya tgk muka dia :)

    ReplyDelete
  17. comelnya... nak jg bb girl cam ni. niza jom p blog al hafiz join contest top commentator al hafiz tu

    ReplyDelete
  18. eeee...lau dapat kat saya ni bukan setakat mata je kena congkel..rambut pong saya tarik2 bagi botak...ha kak, sape lagi kejam??

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk takmo la kejam camtu kat anak buah akk..akk geram2 je. heee

      Delete
    2. hehehe...kann...haruslah ciom2 jer kalau budak comel macam ni...akak tlong ciomkan dia untuk saya yer...geram ngat nih..chomel sangat...

      Delete
  19. assalam niza..comelnya amni,..geram tengok mata dia yang bolat tu.

    ReplyDelete
  20. mata tuh buat org termimpi2 na baby comel. kim salam dia eh. :)

    ReplyDelete
  21. ni pak ngah dtg ni ;-)

    ReplyDelete
  22. Mak aih. Comelnya si kecik nie. Mata bolat. Rmbt tebal. Aduh....geram tgk.

    ReplyDelete
  23. hahaha mata diaaaaaa...arghh.geram2.
    pipi dia kemainn ~~~~
    kalau dpt ni..dah di pijak2.geram.haha

    ReplyDelete
  24. alolo..comelnye..
    geram tengok mata & pipi dia..rasa nak cubit2 jer.. :)

    ReplyDelete
  25. comel nyer...Mifz nak berkenalan boleh...hehe

    ReplyDelete
  26. wahhh wahhh bulatnyer mata dier...hehehe

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D