26.4.12

Tong Sampah Encik Fakur


Jom berkenalan dengan Tong Sampah kepunyaan Encik Fakur. Terbaikk punya. Konpem tak menyesal kalau follow blog ni. Entry-entry beliau semuanya segar dari ladang. Tak caya? 
Ce masuk dulu baru tau kot... :)

#Blogger otai jugak nih. 


14 comments:

  1. wahh..kne masuk ni..nak tgk ap ad dlm tong sampah ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Takut nak masuk..nanti bau ucuk..hehe

    ReplyDelete
  3. Sy selalu segan dgn blogger otai...

    ReplyDelete
  4. saya pemlu dgn blogger otai..


    *walaupun diorang tk pernah kenal sy

    ReplyDelete
  5. Wlaupun en.fakur otai tapi die low profile je.

    xyah segan2 ngn dia. Dia byk mengajar sy tntang kehidupan. suke gile baca entri2 dia. cubalah baca entri2 lame dia gak. ayat2 dia disusun dgn penuh teratur mnjadikan kita x bosan baca.

    jgn sngka tongsampah tu bermakna tong2 yg biasa jumpa tu. tong sampah ini tong sampah yang unik.

    ReplyDelete
  6. tadi jenguk blog ni...memang unik dengan info yg berguna.

    ReplyDelete
  7. insyallah jap2 lagi papa mifz singgah....:)

    ReplyDelete
  8. ok siap sedia terjah blog tu..

    ReplyDelete
  9. best la cerita bersiri dia tu..baru baca sikit2..nanti boleh pi jengok lagi.

    ReplyDelete
  10. ok, atas syor..akak nak pegi ni..

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D