28.4.12

Untuk



Awal mula pertama mula untuk hujung minggu ni, nak ucapkan terima kasih kepada Nuffnang yang sangat murah hati dan murah jugak rezeki aku sebab hanya dalam masa tak sampai pun 2 bulan, aku dapat 6 Buffered Earnings. Terima kasih  bebanyak. Tapi takmo cash out lagi, nak himpun banyak-banyak. Sekarang ni 2 BE baru tengah running Cadbury CDM Share the Happiness Phase 1 dengan DiGi Broadband Internet. Honda Hybrid Launch paling lama melekat kat blog, sebulan cukup. Dah pun bertukar jadi Metered Earning dengan jumlah yang WoW! kira terbaik la selama aku dengan Nuffnang ni. :)

Kadang tak faham jugak aku dengan Nuffnang nih. Sejujurnya, traffic yang aku dapat setiap hari bawah 100 unique visitors je. Kadang ada jugak la lebih sikit dari tu. Pageview sehari pun tak pernah lebih dari 200. Tapi takapalah, ini namanya kot rezeki. Walopun traffic yang aku dapat tak beriban tapi syukurlah dengan apa yang dapat setakat ni. Lebih baik dapat sikit dari tak dapat langsung kan?


7 comments:

  1. hehehe...saya punya BE ntah macam tu jugak saja..x naik2 pong..

    ReplyDelete
  2. sabaq la yamin...nanti2 adalah tu..;)

    ReplyDelete
  3. mantap la kak.....saya tak pernah dapat pon... :p

    ReplyDelete
  4. akak pun kena aktif balik ni sebab be dah ada..hehhe..
    kalau tak de memang tengok tv je la yang banyak..
    heheheh

    ReplyDelete
  5. hee samalah view page lea pun kdg2 x sampai 100 pun
    sebab malas nak hapdate sgt kan
    huuu

    ReplyDelete
  6. aah ce cite sket ape akak da buat smpai dpt cmtu?sy tak pnah wow pon..asek dpt pfftt je dari nuffnang ni..

    mb kne update hari2 la ek?

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D