1.5.12

Apakah hari pekerja hari untuk makan tidoq?

Ya, itulah yang aku buat hari ni. Rasa macam dah kena cucuk dengan ubat pelali. Laloq je memanjang dari mula bangun tidoq pagi tadi. Lepas siap masak dan makan spaghetti untuk sarapan pagi, aku kembali `pengsan'. Sarapan ala-ala omputih oke. Omputih pun tak makan spaghetti masa sarapan tau. Kemaihhhh. Itu mungkin jugak tanda-tanda nak angkat bendera merah kot sebab pagi-pagi dah terliur nak makan yang masam-masam. Baru 1hb? Hrmm...

sarapan pagi saya :)

Tak lama tu dekat tengahari bangun masak nasi pulak. Tapi ada sebab lain yang bersangkut dengan punca kelaloqkan aku hari ni. Sebab malam tadi keluaq pi celebrated sempena cuti pekerja. Wah, kemain nak celebrate bagai. Hehe. Tak. Sebenarnya malam tadi pi tengok wayang lagi lepas insiden 'cuainya aku' tu. Lepas berjaya memujuk, menggeletek dan merenyih dekat cik abam, dia pun akhirnya lembik tengkuk lalu bersetujulah nak pi tengok wayang lagi. Hehe. 

Tapi kali ni bukan battleship lagi dah.. kami berAvengers pulak. Review pasal Avengers? Best, sangat best semua superhero hado. Tapi superhero tu kelihatannya dah tua-tua belaka. Captain America tu kalo rambut dia tak sikat belah tepi mesti lagi encem kan? Kui3.  Oke, selebihnya bulih baca kat blog makbeds! 

Habis cerita tu sambung pulak tengok bola kat kedai makan sampai pukul 4pagi. Tapi aku tak tengok pun, cik abam je yang tengok. Aku masuk dok merengkok kat dalam kereta...dah tak larat nak angkat mata dah. Pastu pagi tadi kena bangun awal pulak, itu lah pasal dok laloq ja harini. Tapi puaihhh jugak la tidoq hari ni. kah3

Ini pulak makan petang saya. Baru siap masak. ngehngeh:D



#tido cukup, isi perut pun cukup. konpem aku jadi musang malam satgi :P

11 comments:

  1. wahh gitu sedap ah pagi2 dah makan omputeh..harini eka tidoq saja...hahaha

    ReplyDelete
  2. amboi kak...awat sedap sangat ni...

    ReplyDelete
  3. amboi kak.kemain.terliuqqqqq.
    xtgk la pape wayanggg.arghh

    ReplyDelete
  4. sedapnya mee kat bwh tu...ya allah teringin nye nak makn mee sup tu.
    untungla dpt cuti.iyka msh ade kls even hri buruh.

    ReplyDelete
  5. sarapan kak ~laksa penang!

    terliurnya tengok mee tu!

    ReplyDelete
  6. kak,kalau bab makan sy pun nak join gak..nampak mcm sedap je ni^^

    #lapar terus,tak pasal2 kena kuar makan malam2 buta ni^^

    ReplyDelete
  7. memang kenyang la kalo dok ngan k.niza ni..rajin masak!!:)
    waa..tomei header..;)

    ReplyDelete
  8. PEh...mihun sup tu. Sedap betul upenye...Sy dah lama tak lyn movie. Hahahaha!

    ReplyDelete
  9. wahhh spageti n bihun sup!

    mantap


    malam makan apa pulak kak?

    ReplyDelete
  10. aihh knape la saye lalu kt sini time lapo ni..

    akak tengok avengers ke?sy masok 10 mnit after start..so dah tlepas 10 mnit ptame..tp seb baik best..kalo tak best,saye da klua tros da..

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D